Pukla nam mrezica na vrticu i sas bi to trebalo popravitu. Jel ima tko kakvu ideju...
Pukla nam mrezica na vrticu i sas bi to trebalo popravitu. Jel ima tko kakvu ideju...
domy, pitaj na forumskoj burzi da li tko prodaje ili daruje vrtić.
Ja bih, doduše, probala popravak u stilu "sam svoj majstor" - prvo bih probala sašiti ručno na mjestu gdje je popucalo. Ja sam davno popravljala mrežu na našoj ogradici za klince - pukla je uz sam rub, samo sam odvalila rub i u drvo tapecir pištoljem zakucala zdravi dio.
Alternativa - nabaviti mrežastu elastičnu tkaninu za zamjenu, ali treba paziti da to ne bude "skuplja pita od tepsije".
Ne znam kako je sada, ali nekad davno se toga moglo naći u dućanima tipa Stelateks u Dubravi (ne znam da li još postoji - mala mamutica na Čulinečkoj, imali su sve moguće vrste tkanina - elastičnih i neelastičnih). Dugo nisam bila, od vremena dok su moja djeca bila u vrtiću, a sad su pred kraj osnovne škole.
U principu mrezica je dobra samo se otpojilo na jednom mjestu dolje kod kraja i sad ne znam trebalo bi nategnuti i to nekako prihaklati za podnicu a ne znam kako
Ako je pod vrtića drven, uzmi pištolj za tapeciranje i samo dolje zakucaj. Ja sam skidala cijelu mrežu jer sam nabavila second hand vrtić pa sam mrežu prala, bez problema sam ju zakucala natrag, ali pod vrtića je bio nekakva daska, kao osb ploča pa se moglo. Ne znam kakav je tvoj pa mi je teško reći da li bi tako nešto funkcioniralo.