Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: kombinirana a super sigurna?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno kombinirana a super sigurna?

Mak ima 9 mj i 9 kg, ne znam kolko je visok, sam stoji vec odavno, znaci zadovoljili smo pocetne uvjete za prelazak u 9-18. Nikako to ne bih voljela, tj radje da bi ostane sto duze u ovoj, al isam odjedamput skuzila da mu je tjeme ne manje od 2 cm od gornjeg ruba naslona negoTOCNO u ravnini, drugim rjecima, covjek je lijepo odjednom prerasao sjedalicu! E sad, stvarno bih voljela da se sto duze vozi okrenut suprotno od smjera voznje, MOLIM VAS nabrojite mi nekoliko tzv kombiniranih autosjedalica. Da li postoji kombinirana, mislim da se vozi neko vrijeme suprotno, a kasnije okrene u smjeru voznje za grupu 9-18 kg? Gledam sve te testove, ali kak da znam koja je od njih kombinirana? Inace, ako ne nadjemo neku super sigurnu kombiniranu, zapikirala sam maxi cosi tobi, ali ipak bih radije da je jos malo okrenut u suprotnom od voznje. Zapravo, kupujemo dvije, jednu sa isofixom, jednu bez, za muzev i moj auto...Pomagajte drugovi

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da su neki bili dosta zadovoljni s chiccovom, neznam koji model. budu se valjda javili.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nemoj Brevi, problemi su s kopčom!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

concord ultimax

1.800kn u puli.

http://www.concord.de/

jako zadovoljna. vozimo se suprotno od smjera voznje. imamo nesto manjeod 10kg i ustajemo sami na svoje noge isto vec tri-cetiri mjeseca... vrlo pozitivno iskustvo sa sjedalicom...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

btw, na gornjem linku imas i ocjene (nisam ih gledala) ali i snimke crash testova... jako zanimljivo za pogledat

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

puno vam hvala cure, idem trazit concord ultimax po zg, chicco mi se nekak cini da nije dobila bog zna kakve ocjene, hvalaaa

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod Chicca uzmi u obzir i da se u HR ne mogu naručiti rezervni dijelovi.

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ružice ako ih nađeš, molim te napiši gdje ima i koliko koštaju, i mene zanima

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa
    Kod Chicca uzmi u obzir i da se u HR ne mogu naručiti rezervni dijelovi.
    Vedrana, jel ovo sigurno?

Distributer bi trebao to moci napraviti.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Njihovo skladište ne naručuje rezervne dijelove. Nemam napismeno, nego telefonsku informaciju. Da tražim pismeno?

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Ružica prvotno napisa
    puno vam hvala cure, idem trazit concord ultimax po zg, chicco mi se nekak cini da nije dobila bog zna kakve ocjene, hvalaaa
    Ja nisam našla u Zagrebu, ali na http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=22327 se već raspravljalo o concorde autosjedalicama i ultimax se može kupiti u Pikapolonica dućanima - čini mi se da je Zagrebu najbliži onaj u Novom mestu.

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

... očito ima i u Zagrebu . Zvala sam sad Kiku, prodavačica kaže da imaju pa idem sutra vidjeti.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jel postoji ograničenje težine i dobi za vožnju u smjeru suprotnom od smjera vožnje?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Drage cure, puno vam hvala, bas se osjecam ko da sam vas bez veze gnjavila, na kraju sam ipak kupila maxi cosi Tobi. Niti jedne od ovih nije bilo u TL-u, a imali su maxi cosi tobi, isprobali smo i legao je fantasticno, ne mrda ni milimetar! nevjerojatno!. (Jasno da me ipak muci da nisam preuranila sa voznjom u smjeru voznje ufff) U svakom slucaju, puno hvala svima.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Nemoj Brevi, problemi su s kopčom!
    Ove nove nemaju tu kopču. Treba samo pogledati u dućanu da li je model stari ili novi, jer su na prvi pogled sjedalice iste.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj macek prvotno napisa
    jel postoji ograničenje težine i dobi za vožnju u smjeru suprotnom od smjera vožnje?
    dok god sjedalica dozvoljava... sto dulje - to bolje...

concord ultimax moze suprotno od smjera voznje od rodjenja do 13 kg. u smjeru voznje od minimalno 9kg.

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Kristina1 prvotno napisa
    ... očito ima i u Zagrebu . Zvala sam sad Kiku, prodavačica kaže da imaju pa idem sutra vidjeti.
    U Kiki ipak nemaju ultimax sjedalicu, prodavačica se čudi da tko mi je rekao da imaju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •