Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Crtici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Mala ima godinu i 9 mjeseci. Znaci sooo not ready pa ni za mashu . Gledala je jedan gdje masha slavi rođendan i rasplakala se kd je masa plakala jer joj nitko nije dosao na rođendan i ond je pocela vristat kd su odjednom poceli letjet baloni ... reko vidi cikaaa !! Dodji mami papat cikuu ! Gasim crtic
    ...

Citala sam neko istrazivanje o tim crticima koje sam mu poslala pa me popljuvao...

Ne volim ga tako odrijesito otkantavat , tipa tog Ne jer sam ja to rekla...

Dobar je covjek i uci jos... dam mu 5+ za trud ali treba jos puuuno tog uciti jer ima svako malo neku fiks ideju... tipa ako se sjecate voznja bez as.

Ali ajde. Vidim pomake. Kupio joj je sator u obliku bubamare pa cu donijet neke lampice za bor i svi troje cemo kampirati i citat slikovnice

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj cleaning-lady prvotno napisa Vidi poruku
    Mala ima godinu i 9 mjeseci. Znaci sooo not ready pa ni za mashu . Gledala je jedan gdje masha slavi rođendan i rasplakala se kd je masa plakala jer joj nitko nije dosao na rođendan i ond je pocela vristat kd su odjednom poceli letjet baloni ... reko vidi cikaaa !! Dodji mami papat cikuu ! Gasim crtic
    ...
    Sad si me podsjetila, moj se tako u dobi od nekih 3,5 godina rasplakao na jednu scenu u Krteku gdje je Krtek bio tužan. Da sam mu tada puštala dugometražne crtiće, ili ništa ne bi kužio, ili bi imao noćne more (kao što ih je znao imati od nekih filmova, kasnije).

Ima vremena za televiziju i ekranske sadržaje, zbilja nema razloga gurati ih djetetu od nepune 2 godine.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cleaning-lady prvotno napisa Vidi poruku
    ...

Citala sam neko istrazivanje o tim crticima koje sam mu poslala pa me popljuvao...

Ne volim ga tako odrijesito otkantavat , tipa tog Ne jer sam ja to rekla...

Dobar je covjek i uci jos... dam mu 5+ za trud ali treba jos puuuno tog uciti jer ima svako malo neku fiks ideju... tipa ako se sjecate voznja bez as.

Ali ajde. Vidim pomake. Kupio joj je sator u obliku bubamare pa cu donijet neke lampice za bor i svi troje cemo kampirati i citat slikovnice
    Nisam baš u toku, ali mislim da nije potrebno raditi neke posebne planove za normalan obiteljski život, mislim unaprijed raspravljati o vikendu i crtiću...ono, radite više toga spontano, bez razmišljanja šta je ispravno u odgoju, a što nije. To roditeljima dođe spontano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •