ovako ja mislim.
za dijete od niti dvije godine nisu dugometražni crtići. to svakako. taj tvoj pretjeruje sa crtićima, ali ga je i za razumijeti, vjerojatno ne zna što bi s njom radio. ja dok nisam imala djecu isto ne bih znala što s djetetom od dvije godine.

sad je dugo dan navečer, odite vani, šećite, to ti je najbolje. kad dođete doma nek joj on pročita neku slikovnicu i mala spava.

al sori, tvoje analiziranje crtića mi je tu mač.
pepa pig katolička - protestanstska ono, wtf?
na korak si do subliminalnih poruka u disneyevim crtićima. i teletabis gej lobija.
a ja još stvarno nisam čula da se netko bacio s krova zgrade jer je malo prije gledao tom i jerry-ja.

ja kao i tang, jedva sam dočekala da zajedno gledamo dugometražne. s m sam se načekala i načekala, ta nije imala koncentracije ni za baby tv više od 2 minute. a j je gledao, naravno, i m je bilo dostupno al ju nije uopće zanimalo. a svakako nisu bili ni jedan ni drugi tako osjetljivi da kad vide na tvu zmaja da moram izmišljati priče o zmajevima.

djeca su različlita, ako je tvoja tako senzibilna, onda ti i ja savjetujem ovo od čokse - nema i gotovo. reci mu da od crtića ima noćne more i to će shvatiti. al molim te mu nemoj podastirati istraživanje iz 67 godine