Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: bakrena spirala-stalno krvarenje

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno bakrena spirala-stalno krvarenje

Dakle,imam bakrenu spiralu 2 godine. Prije sam krvarila pomalo izmedju menstruacija,ali zadnja 2-3 mjeseca skoro pa nikako ne prestaje potpuno. prestane mozda par dana pred novu menstruaciju. bila sam kod ginekologa prosli mjesec,papa uredna,mali miom na maternici imam koji se ne lijeci,kako on kaze. krvarenje je tako sa spiralom,kaze on,nista cudno.
    da se ja ipak obratim jos nekom ginekologu?
    ima vec par dana da se lose osjecam,blijeda sam i umorna,srce mi lupa s vremena na vrijeme,sva sam nikakva. najradije bi samo spavala ili lezala barem. apetit je kod mene inace jako dobar,puno jedem a ne debljam se,a evo vec par dana mi se nista uopce ne jede,osjecam glad ali pomisao na bilo koju hranu mi je grozna.
    nekako mislim da mi je mozda palo zeljezo,pa cu u ponedjeljak otici na nalaze.
    ali me zanima,jel netko od vas ima tu bakrenu spiralu i jel krvarenje bilo takvo?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj nikaaa prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle,imam bakrenu spiralu 2 godine. Prije sam krvarila pomalo izmedju menstruacija,ali zadnja 2-3 mjeseca skoro pa nikako ne prestaje potpuno. prestane mozda par dana pred novu menstruaciju. bila sam kod ginekologa prosli mjesec,papa uredna,mali miom na maternici imam koji se ne lijeci,kako on kaze. krvarenje je tako sa spiralom,kaze on,nista cudno.
    da se ja ipak obratim jos nekom ginekologu?
    ima vec par dana da se lose osjecam,blijeda sam i umorna,srce mi lupa s vremena na vrijeme,sva sam nikakva. najradije bi samo spavala ili lezala barem. apetit je kod mene inace jako dobar,puno jedem a ne debljam se,a evo vec par dana mi se nista uopce ne jede,osjecam glad ali pomisao na bilo koju hranu mi je grozna.
    nekako mislim da mi je mozda palo zeljezo,pa cu u ponedjeljak otici na nalaze.
    ali me zanima,jel netko od vas ima tu bakrenu spiralu i jel krvarenje bilo takvo?
    I ja sam se tako patila sa bakrenom, dosta godina, ali ja imam i geometriju tijela koja to podržava (retrofleksija uterusa + hrpa malih mioma, imala sam i polip koji je u međuvremenu odstranjen). Prihvatiš to i amen. Ništa posebno.

ALI ja sam se preporodila uz Mirenu (koju sam dobila ne zbog krvarenja nego zbog nekontroliranog bujanja sluznice maternice, a nisam podnosila oralnu hormonsku terapiju).

PITAJ koje su ti opcije. Ne mislim da se moraš patiti sa stalnim krvarenjima - može i bez toga. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.06.2015. at 14:23

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

ginekolog mi je predlozio mirenu kad sam bila,ali ja bi tako nesto bez hormona a nemam sto drugo. ma ne bi mi krvarenje toliko ni smetalo,jos bi ja to vukla da mi nije ovih dana tako lose. ako mi nalazi kazu da je anemija,onda ce sljedeci korak biti vadjenje spirale. kondomi mi ubijaju volju za ikakvim odnosom uopce. morat cu naci drugog ginekologa,a ne mogu na nasem jeziku naci. onda bi ga pitala sto sve uopce postoji za zastitu od trudnoce. nekako mislim da mirena meni nije potrebna,jer prije ikakve spirale menga mi je trajala ukupno 3 dana,a sad s bakrenom isto 2-3 dana normalno,i onda stane dan dva,i onda 2 tjedna svaki dan pomalo curi. ali mislim da mi je bakrena uzrokovala miome,jer nisam ih prije imala. ginekolog kaze da nije,da su miomi od stresa. nije da nisam bila pod stresom,ali mislim da je bakrena kriva. pitat cu za opcije nakon nalaza,kad nadjem ginekologa...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •