evo ovako drage zene,majke,kraljice
molim vas za pomoc... naime radimo na djetetu,pokusavamo vec7 mj. ali bezuspjesno ne zelim pravit paniku i uzrujavat se dodatno jer sam procitala da ne treba panicariti osim ako nije prosla godina dana od pocetka pokusavanja...znaci radimo na bebi i sve sto ide uz toovo je prvi put nakon 7 mj.da mi poprilicno kasni vec 10 dana inace je znala kasniti najvise 4-5 dana imam bolne grudi,grceve u trbuhu i imala sam na dan kad mi je trebala doci menstruacija mucnine ali sve te simptome imam i kad trebam dobit menstruaciju ali jutros mi je bio smeđkasti iscjedak na gacicama i kasnije je bio zuckasti malo gusci sad me zanima da li postoji ikakava sansa jer smo stvarno ocajni od pokusavanja..ne zelim kupovat testove jer se svaki put razocaram!!!!!!
![]()
hvala unaprijed

ovo je prvi put nakon 7 mj.da mi poprilicno kasni vec 10 dana inace je znala kasniti najvise 4-5 dana imam bolne grudi,grceve u trbuhu i imala sam na dan kad mi je trebala doci menstruacija mucnine ali sve te simptome imam i kad trebam dobit menstruaciju ali jutros mi je bio smeđkasti iscjedak na gacicama i kasnije je bio zuckasti malo gusci sad me zanima da li postoji ikakava sansa jer smo stvarno ocajni od pokusavanja..ne zelim kupovat testove jer se svaki put razocaram!!!!!!
Odgovori s citatom