-
ZM bome si vrijedna 
Mi smo sutra 34+0... evo danas sam napravila mjesta u ormaru za bebine stvari, polako pocela pripremat torbu za bolnicu i poskidala navlake sa kolica i AS da to operem veceras..
krevetic jos nije sklopljen, madrac nije osuncan a ni komodu/kadicu nismo dovezli jos... robica i posteljina su razvrstane, cekaju pranje i peglanje.
Inace svaki dan obavezno usisam (imamo psa)... a prasina, usisavanje coskova (paucine), pranje podova i kupatilo cca svaka 3 dana, posteljinu mijenjamo 1tjedno... za te stvari ne brinem... prozore i zavjese po sezoni rijesim hahaha tak da cu to morat
mm detaljno ocistio ves masinu prekjucer, a ja zelim jos oribat mikrovalnu, frizider i rernu
ako nesto i ne stignem hvala bogu mama i sveki su tu, posto mm radi sumnjam da ce moc sve sam...
Svjeze je okreceno u 2.mj kad smo uselili pa necemo sad opet krecit jer se u stanu ne pusi i nema potrebe...
Ali u autu se pusilo i mm je pecaros (koji svasta prevozi unutra i svuda ide) pa cemo ga dat na kemijsko.
Jedni mi vicu odmaraj jos zeno, rano je.. drugi panicare kako nista nisam pripremila... 
ja sam totalno flegma i sve po laganini i vicem imaaa vremena.. danas me oplela neka panika pa sam se mal pokrenila! Valjda nije rano, a s obzirom da svi oko mene po mj prije termina zavrse u bolnici, nadam se da nije ni kasno i da cu sve stici sama i da necu morat i ja. Nisu mm mama i sveki nesposobni al najvise volim sama sve sredit... kontrolfrik
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 13.06.2015. at 21:57
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma