... između pločica u kupaoni. Čime skinuti?
... između pločica u kupaoni. Čime skinuti?
imaš hrpu tekućina za skidanje plijesni (bauhaus i slične specijalizirane trgovine)
Ima i u običnom Šparu.
Ovo:
http://www.stopvlazi.henkel.hr/proizvodi/
pogledaj sastav tih sredstava. uglavnom su sva ta sredstva na bazi varikine, a puno su skuplja od varikine.
a varikina ce pljesan sa fuga skinuti sigurno. pospricas ili malo namocis varikinom i pustis par minuta da reagira.
isprobano jako puno puta.
Bilo što na bazi klora.
Ako želiš probati manje otrovno rješenje, probaj ocat, meni se pokazao dobar.
varikina
ma, ti misliš na fuge tjedan dana nakon poroda!Nemoj udisati ta otrovna isparenja, pogotovo ne ako dojiš. Čuvaj se, stvarno se čuvaj prvi mjesec, to je ulaganje u tvoje buduće zdravlje.
Nemoj se ljutiti, ja ti ovo poput mame pišem, a ne dociram.
ako nije jako crno ide i sa sanitarom
Hvala svima.
@Beti, trebala je doći patronažna pa sam si mislila idem sve očistiti. Kao klasični eko freak uzela sam ocat i sol, ali ne ide crnilo dolje. U pravu si što se tiče isparina. Pričekat ću s tim onda.
uvali nekom drugom da to napravi
samo nek poslje dobro prozraci
Dok fuge dojdu na red,probaj sa DM-ovim Aktivnim clorom,plava flašica sa raspršivačem. 19,90 kn dojde a dost je da naneseš,pustiš 30-tak min i ispereš. Jedino kaj smrdi,al zluftaš.
Ovo s varikinom mi je otkrice, probam. Hvala!
probaj s hidrogen peroksidom(imaš 9-12% za farbanje kose po trgovinama) ili nekim sredstvom protiv mrlja tipa vanish ili oxy. nema otrovnih isparavanja, a dezinficiraju i izbjeljuju (ali jako isušuju zato obavezno rukavice)