Pokazuje rezultate 1 do 50 od 193

Tema: Tuzba vrtić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj cleaning-lady prvotno napisa Vidi poruku
    Pa valjda je obvjestena vrtivka medicinska sestra. Mislim tko ju je zamotao ? Zbilja se nadam da to nije teta radila :O
    I da me se boje , tek onda su me trebali odmah nazvati i otici na hitnu. Problematika te dvije tete je da su uzasno lijene ! A ta prva na koju sam se zalila pogotovo ! Ona ne ustaje kad ulazi roditelj sa djetetom. Shvatila bih da im dijete na koljenu ili da je necim zauzeta. Mislim teta koja radinu jaslicama i sjedi na onoj maloj stolici i bleji u mene kao retardirana. A da ne pricam da sam ulovila da se dere ko manijak ,da tipka na mobitel dok su klinci vani. Da ne pozdravi itd. Maloj je isla krv iz nosa nije ju ni obrisala nego joj je lice bilo umrljano krvlju. Pa te siiilneee modrice koje je moje dijete imalo po tijelu. Jucer sam saznala pak da moja curica nije jedina koj ima hrpetinu modrica od kad je dosla teta... itd...
    kao prvo, ovo što se je desilo je strašno!
    ali je i nesretan slučaj.

no ako stavimo to sa strane, čitajući ovo što pišeš, vidi se da imaš jako negativne emocije prema teti,
    a opisi i izjave tipa "hrpa modrica po tijelu" ili "slomila bi joj sve kosti" , "pljunula u lice" , "bleji ko retardirana"
    poprilično diskreditiraju tebe kao nekog tko objektivno može procijeniti osobu, čak i prepričati situaciju.

oprosti, ali normalna osoba ne može nekome željeti da mu se desi ovo isto.

za ubuduće, kad dobijete novu tetu, a očito ćete je dobiti, savjetujem te da u odnos sa tetama u vrtiću uložiš
    više poštovanja, razumijevanja, razgovora, dobre volje...
    u većini slučajeva to upali.

ponavljam, ovo što se je desilo je koma i jako mi je žao.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    kao prvo, ovo što se je desilo je strašno!
    ali je i nesretan slučaj.

no ako stavimo to sa strane, čitajući ovo što pišeš, vidi se da imaš jako negativne emocije prema teti,
    a opisi i izjave tipa "hrpa modrica po tijelu" ili "slomila bi joj sve kosti" , "pljunula u lice" , "bleji ko retardirana"
    poprilično diskreditiraju tebe kao nekog tko objektivno može procijeniti osobu, čak i prepričati situaciju.

oprosti, ali normalna osoba ne može nekome željeti da mu se desi ovo isto.

za ubuduće, kad dobijete novu tetu, a očito ćete je dobiti, savjetujem te da u odnos sa tetama u vrtiću uložiš
    više poštovanja, razumijevanja, razgovora, dobre volje...
    u većini slučajeva to upali.

ponavljam, ovo što se je desilo je koma i jako mi je žao.
    X

Stvarno mi je žao što se to dogodilo i nadam se da će se dijete potpuno oporaviti. Ali slažem se s orange80 da si i sama neprimjereno reagirala, iako vjerujem da je čovjek u šoku i svašta napravi što inače ne bi.

Teško ćeš uspostaviti dobar odnos s odgajateljima, a čini mi se da ga od početka baš i nisi imala. Vjerujem da ćeš teško vratiti i povjerenje u osoblje vrtića, ali i obrnuto. Ako imaš ovakav stav prema vrtiću, razmisli da li je vrtić najbolje mjesto za tvoje dijete...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.06.2015. at 14:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •