Moja Franka je lani u vrtiću gadno posjekla usnicu (igrala se s prijateljicom, curica ju je podignula i poćela vrtiti, Franka pala i usnicu razderala na drvenu paletu koja služi kao kauč).
Tete su prvo s medicinskom sestrom probale sanirati ranu s tim da su me u isto vrijeme i nazvale da me obavijeste o čemu se radi. Kada su skužile da je posjekotina dosta gadna nazvale su me opet i zamolile da ipak dođem po nju i odvedem ju doktoru.
završile smo na hitnoj i dobila je par šavova.

moram priznati da mi nikad nije palo na pamet tužiti vrtić ili tražiti odštetu.

ali istina, ja sam jako zadovoljna s našim tetama, i zadovoljna s njihovom reakcijom. obje su me to isto popodne nazvale da bi provjerile kako je Franka i ispričavale se do besvjesti što to nisu uspjele spriječiti.

isto tako, Klara je prije par mjeseci u školi za vrijeme odmora krivo skočila s tobogana i uganula nogu. obzirom da se nije previše žalila na bol, učiteljica nije odmah reagirala, nego tek nakon par sati kad se Klara ipak počela žaliti na bol.
završila je u longeti. prvo nismo uopće razmišljali o odšteti, ali nas je učiteljica nagovorila da to ipak napravimo.
učiteljica se isto puno ispričavala što nije odmah reagirala.

cleaning lady, žao mi je što se to tvojoj miškici dogodilo, stvarno grda situacija, ali ipak mislim da si trebala malo primjerenije reagirati, bez obzira na ljutnju i loše iskustvo i apsolutno lošu reakciju tete.

nadam se da će se situacija ipak smiriti i da će se sve donekle mirno riješiti.