Pokazuje rezultate 1 do 50 od 193

Tema: Tuzba vrtić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne znam, možda i je ispravno.. jer češći su slučajevi da su tete štićene sa strane ravnatelja nego da se slučaj primjereno ispita i ako treba sankcionira. Teta koja je našu djecu prije mnogo godina ugrozila time da su sa njihovih samo tri godine šetali bez nadzora po opasnoj prometnici i dan danas je na tom istom radnom mjestu. Nije bilo sankcija. Derala se na nas, i mi smo pognuli glavu. Ali to je samo sreća da se ništa nije dogodilo. A kad razmislim što se sve moglo desiti, smrznem se.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, možda i je ispravno.. jer češći su slučajevi da su tete štićene sa strane ravnatelja nego da se slučaj primjereno ispita i ako treba sankcionira. Teta koja je našu djecu prije mnogo godina ugrozila time da su sa njihovih samo tri godine šetali bez nadzora po opasnoj prometnici i dan danas je na tom istom radnom mjestu. Nije bilo sankcija. Derala se na nas, i mi smo pognuli glavu. Ali to je samo sreća da se ništa nije dogodilo. A kad razmislim što se sve moglo desiti, smrznem se.
    Tetama u nasem vrticu je jedan novi klinac izasao van iz vrtica u dvoriste , odnosno ulazni prostor koji je ograden ( ali ne i zakljucan). Teta ga je vidjela kroz prozor i noge su joj se odsjekle. Nakon toga stavljena je zastita na ulazna vrta i tek nakon pritika gumba koji je potavljen visoko moglo se izaci iz vrtica.
    Ima svega, ali nekako volim vjerovati da vecina nauci sto treba na vlastitim greskama ( pojedinci i kolektiv).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •