Rodila sam 5.9.2014. Davida
Moja prva srećica nam dolazi 24/5/2015
I kod nas dolazi drugi musketir
Termin je 30.01.2015.
Još ne znamo što je, ali stiže 10.05.2015. <3
4.2.
Hej.. Bila sam na prvom pregledu i kaze ginekologinja da sam trudna prema UZV 6 tjedana i 6 dana (u petak 5.12.) i kaze mi da je termin 29.5.2015. i racunam, racunam, ali meni se cini da je ona pogrijesila. Vjerojatno je mislila 29.6. Sto vi mislite?
Sanja s ,kada si imala zadnju menstruaciju?
Sanja s ja sam sad 16 tj i meni je termin 30.05.2014 tako da je tvoja g sigurno pogrijesila ali ne stima onda ni 29.06.
Izracunaj si sama po nekom od kalkulatora termina poroda
Sanja s dr je pogriješila. Mi smo 10tt, termin 5.7. Ukucaj u Google termin poroda i sam će ti izračunat
Ja 5+6, termin 3.8.
Sanja s. znaci ti si cca 26.7.
al najbolje si izracunaj na kalkulatoru po z.m., jos bolje ako znas kad ti je tocno bila O... ili pitaj dr.opet na iducoj kontroli![]()
Ivana nama je termin 26.7.)
Gdje misliš roditi? Bit če vrućeeee![]()
Mi smo 8+5 danas, termin nam je 14.7
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Zadnja menstruacija mi je bila od 6. do 11.10. Kad racunam na aplikaciji po zadnjoj menstruaciji daje mi 13.7. Zato mi je i bilo cudno. Pitat cu je onda na sljedecem pregledu. Hvala![]()
Sinčić stiže 29.5.'15. (ili kad on odluči)
Sanja termin ti je 13. M sam imala tjedan dana prije tebe, a termin mi je 5.7.
Pratimo se![]()
pozzzz svima...trudna sam 6 tj i meni je termin 20.8.2015.![]()
Djevojke, ukoliko je beba naprednija po veličini za tjedan dana, znači li to i pomicanje termina za tjedan ili?
Moj mladji je uvijek bio napredniji po velicini. Gin nikad nije spominjala pomjeranje termina. No, meni su ciklusi uredni 28 dana. Pretpostavljam da ako nisi sigurna kad ti je bila ovulacija (tj. ako postoji sansa da je bila ranije) da bi onda bilo logicno pomaknuti termin.
Lijep pozdrav mame
Mi smo 11tt i termin nam je 26.7. ♡
Eto, moja beba stize 30.08. S obzirom da je moja prva curka posteno prenijeta, ne bi me iznenadilo da i ova beba stigne kasnije. Vidjet cemo...
moja curka stize 24.5![]()
Nasoj bebi termin je 4.7.2015.
Ivekice, tu smopo terminu
![]()
Nova na forumu pa odmah pohvala da naše prvo dijete dolazi 28.4.![]()
Nakon zimske pikulice, stize nam ljetni decko, 28.6.2015!
Drage moje želite li znati sve o porodu pročitajte moj blog http://trudnoca22.blogspot.com
mi smo odmah znali da ce biti to nesto vise, jer sam lh trakicama pratila ovulaciju tako da tocno znam koliko je ranije bila, ali je rekla da ce tocnije znat sad na ovom pregledu kad bude vidjela glavicu i trticu da moze tocno izmjerit... a kad bude bude, bitno da znam da je kraj 7./pocetak8.i ovak mislim da se 90% djece nikad ne rodi tocno na termin
kad pocnu bolovi znat cu da dolazi hahaha
![]()
I btw stavim znakic srce a ono mi izbaci silne upitnike :D Samo da se zna, nisam pukla![]()
A ja u ZG ali pratimo seJel znas mozda dal stize curka ili decko? Mi bili neki dan sa 12+5 na uzv i rekao doktor da je decko ali sumnjam da se to tako rano sa sigurnoscu moze vidjeti a nije ni neki bijesan uzv. Kaze mi frendica da su njene dvije curke obje bile decki u pocetku i to starija cak do 25.tjedna kad je isla na 4D pa ispalo ipak cura i stvarno se rodile obje curke
Mene zanima cisto ovako, nije da nesto preferiram samo da he bebica ziva i zdrava
evo bas sam popiskila sodu, soda kaze curica... jos ne znam... idemo sa 15+3 na iduci pregled pa se nadam da ce vidit nesto... iako ja sam uvjerena da je decko i dr. je u jednom trenu rekla ON, inace uvijek pazi da bude ono/beba/dijete i tak to... ja znam da se sa 12tt moze vidit sta je ako je beba dobro okrenuta i kad se gleda od dolje, svuda po netu se bruji o tome i ima hrpa slika, samo sto zenske usne dosta lice na malog pisonju pa se to cesto zna preobrnut i ispast drugacije
na 3D/4D sam planirala tamo kasnije izmejdu 20 i 30 tjedna privatno... ma stogod da je samo neka je zivo i zdravo![]()
A šta je to sa piškenjem sode???![]()
Pomokris se na par žlica sode bikarbone.
Ako pjeni dječak je, ako ne, onda curica
07.10.2015.