naša prva bebica,princeza i šefica stiže 8.8.2013![]()
![]()
naša prva bebica,princeza i šefica stiže 8.8.2013![]()
![]()
22.9.2013 stize nam treci decko...uf sami muski oko mene...ha,ha,ha cak nam je i pas muski.Da sam znala da cu biti jedino zensko u kuci bar sam na to mogla utjecati pri izboru![]()
Mi cekamo trecu bebicu.. Imamo dva sina, trece se jos ne zna... Mislim da ce biti kao kod renchy
Termin 25/10/2013
Ma nek su nam oni zivi i zdravi,bilo to curice il decki...ima tu i prednosti...moci ce nogomet igrati bez mene!
Curka bi trebala stići 14.5. sad.Svaki čas,svaki čas.![]()
Nama je termin 7.12. po UZV, al neće tada biti 10000% Brijem/ i navijam / oko 13.12. ~ tad nam je 5.godišnjica braka![]()
Imamo dečka...ali i sada želimo dečka![]()
Nama stiže prva bebica 22.10.2013.
Dragi bi curicu, meni je svejedno.
Valjda ćemo saznati kroz 2, 3 tjedna što nam donosi roda![]()
Rodila 21.03 prekrasnu curu...termin bio 01.04 (ali pošto je bio planiran carski,onda ranije)![]()
Hvalai tebi uskoro stiže cura
![]()
Mi očekujemo svoju prvu i dugo željenu curku 8.9.2013.![]()
Cestitam Pasha to je najbitnije nek je zivo i zdravo![]()
3.12. 13. drugi bebač!!! ne znamo spol!!
Nekad u 11...a datum varira od 11.11. do 23.11.A ja već sad kao pred porod
![]()
mi smo danas saznali da imamo dečkića
doktor je stručno objasnio da je morfološki sve kak spada i da nema šanse da nije muški.
OT bili smo na 4D i uopće mi nije tak super kak neke mame pišu na forumu
gizolito evo mi danas saznali da isto čekamo dečkakoji bi trebao stiči 15.10.2013.
i to isto na 4d,nisam pretjerano oduševljena,ono ok je ali nije ništa posebno,jadan moj muž jedva da je skužio išta!!!
10.9. Leona stize
princeza stigla 27.5
Moze mala pomoc,termin mi je bio jucer i danas bila na kontroli sve ok(prst otvorena do glavice i ovoja,ctg uredan).
E mene zanima nakon kolko prenesenih dana trudnoce induciraju porod u petrovoj?
Od 38 do 42 tt smatra se porod u terminu. Tek nakon 42tt je prenašanje. U Petrovoj induciraju porod tek nakon 42 tt ako je sve u redu a beba još ne želi van. Iako u većini slučajeva do 42tt već veliki broj žena rodi.
Ko da citiram Nanimira
Datum varira od 11.11. do 23.11. Samo se duboko nadam happy endu.
Bila kod dr.,kaže da se sve smekšalo i da bi moglo uskoro,a nakon kaj sam napisala da se niš ne događa počelo me stezat,trbuh tvrd i bebač nemiran.Još uvijek me steže ali malo manje.![]()
Ja još uvijek čekam.......Danas 40+2, ogromna sam,ne znam gdje bi sa sobom,a sa druge strane me frka aaaaaa..............
Evo, ja nova i imam još puuuuuno, puuuuno do svog termina.... Čekamo 26.01.2014.![]()
Prva beba bi trebala stići 01.12.2013 a kad će vidjet ćemo![]()
Vidim da se prijavljuju zimske bebice, moja bebica bi trebala doći na sam Božić! Nadam se da će nam se želja i ostvariti i da ćemo dobiti najljepši poklon ikad!![]()
evo još jedna zimska bebica stiže 11.12.![]()
Posljednje uređivanje od željkica : 08.07.2013. at 16:20
I ja se prijavljujem u zimske bebače: 28.12
E pa Lulu-mama, Željkica i Muma kad ste se sve lijepo izredaleonda ću i ja prijaviti našu zimsku bebicu koja bi trebala stići 9.1.2014.
![]()
Posljednje uređivanje od Mucica : 08.07.2013. at 19:23
Joj,pa kak su vam uspjeli odrediti?Meni još uvijek ne mogu-odnosno varira od 11.11. pa sve do 18.11. Ako brojimo od ZM onda i 4.11. Ništa,ja ću se spremiti već u listopadu,pa kad stigne ...![]()