Evo, da se i ja "dodam" - termin 16.03.2014., dečko, treće dijete. Svima čestitke!
cure drzite palceve mi vjv veceras idemo u rodiliste jer malena vec kuca na vratasca kucice,prokrvarila sam malo i imam povremeno lagane bolove.ako ne u roku od 2 dana iscekujemo nase malo zlatoo))
Evo da se prijavim termin 20.4.2014. treće djetešce.
Evo i nas, 6.6.2014. peto djete
Prvo dvoje mi je rođeno u 3. mjesecu sa razlikom od 5 godina ( 2002. i 2007.) i oboje su ljevaci. Sada, sa 37 god.ja i 38. mm, čekamo treće dijete opet u 3. mjesecu! A sama trudnoća nam je bila, blago rečeno, iznenađenje!! Još ako je i ljevak....čudno. Božja volja! Nadam se susretu u Vinogradskoj negdje u 3.mj sa mamama sa foruma, ako netko planira tamo roditi! Svejedno me strah!
nasa curka bi trebala uskoro.termin je 29.11.2013![]()
o sve nas je vise u 2014. , bas se lijepo , sve nas je vise i vise!!![]()
meni je prošao termin, tj.oba datuma, pa kad rodim-javim kad je bio![]()
ovdje M od Nanimire koja je danas rodila 4.450grama tesku i 53cm dugačku bebu curicu. vise o samom porodu budete od nje saznali kad se vrati doma i priblizi kompjuteru. ugl. doktori i UZV su fulali sve kaj se da fulat.
i za kraj jedna smjesna cestitka koju smo dobili; "cestitamo vam na djetetu koje vec ima mjesec dana"
nami pa ti si u jos u jednom komadu? A da se javis svom ginicu , po kojem datumu su ti racunali termin poroda?
Bravo nanimira...napokon!!!!
Čestitam na veeelikoj curici
nanimiračestitam tebi i tatici na vašem velikom zlatu!!!
Čekamo lijepu pričicu kad se malo skrasite.
![]()
Nanimira, čestitke od srca tebi i cijeloj obitelji!!A velikoj curi topla dobrodošlica!!!
Čestitke Nanimira i tatica!
Jedva čekam da čujem detalje!
Bebolino je 4450g? Wow, bio je to onda vraški porod![]()
Nanimiračestitam tebi i tm na vašoj princezi
Sad lijepo uživajte u zasluženoj sreći
I obavezno nam javi dojmove kad se malo uhodate u papanju i spavanju
![]()
Nanimira cestiteke mami i tati na maloj princezi:D! Vjerujem da jee tak velika beba rođena carskim rezom . tanjina mi se prica cini ful zanimljiva kaj ako zena ima sve troje djece rođene na isti datum i ljevoruke, ful zanimljivp.
Muž piše; malo smo napravili dar mar u ovoj temi - al kad neznam gdje inace takve stvari pisete; nije carski zato sam prije i rekao da su doktori sve krivo isprognozirali - al nanimira je sve izvukla kak spada... samo je malo duze trajalo...oce vam se i ona javit samo nema kako pa cete morati pricekati jos malo. pozdrav
super mi je revni muž koji javlja da se ne brinemo
a beba je stvarno beba i pol!
sad slijedi veselje
i naravno čestitke!!!!
Posljednje uređivanje od gizolito : 23.11.2013. at 17:28
mami i tati iskrene čestitke na rođenju njihove srečice,a malenoj-velikoj curici velikaaaaaaa dobrodošlica!!![]()
Bravo Nanimiračestitam od srca na prekrasnoj velikoj bebolini. Šaljem vam puno pusica
![]()
13.11.2013. nas je iznenadila naša Leonica u kasnim večernjim satima (22:32 h).došla je na svijet teška 2.450 kg i duga 47 cm
malo smo uranili i iznenadili mamu i tatu jako jako al sada imamo najljepšu curicu <3
Čestitam <3
cestitam nanimira (mogli smo otvoriti temu za cestitanje)!
Nadam se da si doma spremila robicu za bebu od 3 mjesecaSvaka cast! Prestigli ste i nasu bebu od 2 mjeseca, kupovat cemo mi robicu od tebe
![]()
Mo Cassino čestitam vam na rođenju vaše princeze!![]()
Mo Cassino čestitam vam na rođenju princeze!!
Nanimira i Mo Cassino čestitam , i uŽivajte u vašim bebicama.
Drage cure,da ne brljam po temi-Hvala vam na čestitkama, imala sam relativno brz porod obzirom da sam prvorotka i da je kompletan bio induciran ( 20 sati) ali morali su zbog zdravlja mene i bebe.
Mo cassino i tebi čestitam, rodila si na jedan od mojih termina :D
Nanimira, još jednom čestitke!! I s nestrpljenjem očekujemo priču s poroda.
Mo Cassino tebi također čestitke na curetku!!! I tebe posebno molim za detaljnu priču, obzirom da me zanimaju dojmovi iz riječkog rodilišta, baš i nema puno postova zadnje vrijeme o njemu.