pa evo tretmanom sam i zadovoljna i nisam.rodila sam u 15 min al trudovi su me držali cca 2 sata ranije pa kad sam počela vikati su mi uvalili epiduralnu
to je dio kojim sam zadovoljna al sam strašno nezadovoljna šta se nisam mogla ni 15 min od poroda odmorit jer je beba odmah došla u sobu a nisam dobila upute ni kako hraniti,kako nositi bebu,kako ju smiriti i slično tako da prvu noć i sljedeći dan nisam spavala dok mi jedna sestra koju znam nije malo pojasnila.nadalje cura koja je samnom u sobi bila je dobila 10 različitih uputa jer joj bebica nije jesti htijela i nije znala kako dijete nahraniti i kad je zamolila da malo bebu pričuvaju da ona odspava su držali bebu na pultu u košarici i pustili ju da se dere.dali su nam lijekove protiv bolova koji trudnice i dojilje nesmiju koristiti etc.sa bebama su dosta grubi jer ih ko krpe razbacuju i glavu uopće ne drže.moja leona se bila uneredila i zvala sam sestru ako mi ju može previti jer se dijete dere na šta je rekla da je to sterilna stolica i previla ju je tek par sati kasnije.
pri dolasku u sobu nismo se smijele odjenuti nego smo još iz rađaone imale krvavu krpu među nogama još par sati a bebe su nam kupali tekućim sapunom kolko sam iz kreveta vidjela.....ugl užas,blagi užas.obroci bože sačuvaj al ajde bar su bili sviježi....
e da još za napomenu...u rađaoni kad su me jači trudovi počeli loviti ama baš nikog pol sata bilo nije da me uputi ili bar smiri malo i da čašu vode.da nemam neka poznanstva tko zna kako bi me tek onda tretirali

Odgovori s citatom