Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Trbuh nakon poroda

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam se strasno ponosila svojim (iako ogromnim) trbuhom u trudnoci i sve sam usko nosila (ne da steze, ali je uz tijelo)....
    Sad, tjedan dana nakon poroda kad izgledam kao da sam u 5.mjesecu trazim muzeve majce da ga sakrijem. Smrc..

Friske mame, koliko vam je trebalo da se trbuh povuce natrag!? Ne mastam o potpunom povlacenju... ali koliko dugo ste jos izgledale trudno nakon poroda?! Ili samo ja tako izgledam?

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tek je prošlo tjedan dana, maternica je još povećana, treba joj mislim 6 tjedana da se vrati u normalu.

Ja se isto bojim velikog trbuha poslije poroda jer već sad imam odvojene trbušne mišiće. Frendica koja je fizioterapeut mi je obećala da će mi doći pregledati stanje nakon poroda i vidjeti da li trebam steznik i neke posebne vježbice.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma daj... pa tek si rodila

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene mislav pita, mama sta ti je to jos ostalo u trbuhu

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni se trbuh povukao nakon cca. 6 tjedana. Ali još uvijek imam mali šlaufić. Sada sljede trbušnjaci i puno plivanja u moru. Drži se sve će se vratiti na svoje mjesto. Pogledaj svog malog anđela i odmah češ zaboraviti trbuh.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

negdje sam čitala da spavanje na trbuhu pomaže pri bržem povratku maternice i trbuha u skoro-pa-prijašnje stanje. ja i inače volim spavati na trbuhu pa sam nastavila i nakon poroda. trbuh mi otišao jako brzo, nakon kojih 10-tak dana. e sad ima li to veze sa tim spavanjem, ne znam...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na trudničkim vježbama nam je Iva Kolić rekla da po porodu treba leći na trbuh

ja vjerujem da je meni to pomoglo
    orvi put mi je bio napuhan dugo vremena, sada su samo "šlaufeki" u pitanju inače je trbuh racvan, i odmah se drugi dan izravnao (jer sam se treći sat po porodu okrenula se na trbuh)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni je nestao odmah na porodu...kak su mi izvukli posteljicu tak se zalijepio za kicmu, ko na crticu :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je svaki dan bio sve manji, a sad, skoro 2 mjeseca nakon poroda, ga više nemam (na stranu to što sam ostala prasica , ali trbuha nemam). Prvi 5 dana, možda tjedan dana, je također bio kao kad sam bila 5 mjeseci trudna.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja ga još uvijek imam :shock:

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

a moje djete kada vidi trbuh misli da je velika cica, pa ga napada

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A kaj trbuh treba nestat??!!

Moj je još uvije prisutan. Baš imam lijepi obruč.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Jooj, a kako da lezim na trbuhu s ovim tvrdim grudima koje bole? Probat cu nekako ako pali...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Jooj, a kako da lezim na trbuhu s ovim tvrdim grudima koje bole? Probat cu nekako ako pali...
    Neeeee! Nemoj još spavati na trbuhu ako su ti grudi tvrde i bolne, može doći do zastoja mlijeka, a to ti stvarno ne treba. Strpi se, smanjit će se trbuščić

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Poslije prvog - odmah, poslije drugog za cca tri mjeseca, a sada katastrofa, čini mi se da je sve veći... Je, ostalo je i puno kg, ali svako malo me netko pita jesam li trudna... Nadam se da će se s vježbanjem vratiti, istina nisam još počela ozbiljno, ali nisam ni mirovala ni steznik nosila (kažu da je to sve razlog) ne znam... danas sam bila jaaako tužna kad sam htjela badić kupiti... šmrc... Ogroman je, nije to samo salo, koža tri puta rastezana, nego baš kao da mi vise unutarnji organi uff... eto sad sam se malo izjadala...

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Uh ja još uvijek rijetko spavam na trbuhu zbog cica iako moj mravac ima 8mj i ponuda potražnja je tu,pa nisu više tvrde i bolne.
    Što se trbuha tiče mislim da se normaliziralo stanje nakon nekih 2mj,ali sam isto izgledala poslije poroda kao da sam u 5mj.
    Malo vremena i strpljenja i sve će doći na svoje!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni je trbuha ostalo malo, ali su mi cice veće pa izgleda kao da nemam trbuh.
    Ležanje na trbuhu mi je zakon, ali mogla sam spavati na trbuhu tek kad se uspostavila " ponuda-potražnja"...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja ga još imam i nakon 8 mjeseci.Prije par dana me susjeda pitala:Šta si ti opet trudna?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    nemoj spavati na trbuhu

probaj samo ležati nekoliko minuta s malim jastučićem ispod njega ili s rolanim ručnikom
    gornji dio tijela malo podigni da ne pritišćeš cice

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    a moje djete kada vidi trbuh misli da je velika cica, pa ga napada

e to ne vjerujem...jer cure Mirta je jedna jako zgodna zenska i ne vjerujem da ima toliki truh (ja ga ne vidjeh, a dobro sam te pogledala )

Anita, pa tek je tjedan dana prosao, polako, sve ce doci na svoje

Irena001 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni je svakim danom bio sve manji. Evo mjesec dana nakon poroda skoro ga više nema!!! Već sam ponosno stavila nazad svoj pirs na pupak :D

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa
    ne vjerujem da ima toliki truh (ja ga ne vidjeh, a dobro sam te pogledala )
    jadro , pa naravno kada sam ga uvukla
    kaj nisi skužila kako plitko dišem

keisha

Početno

Jao Irena pa ti si sretnica!!!!
    Ja sam se udebljala mnogo u trudnoci. Moja beba ima 3 mjeseca i sedam dana a ja imam jos uvijek stomak, ostao je, to je valjda ta debljina. dugo jos necu moci stati u svoje omiljene levisice

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    jadro , pa naravno kada sam ga uvukla
    kaj nisi skužila kako plitko dišem
    Cuj, ako dobro izgledas kad uvuces trbuh to je vec to! Ja i kad ga uvucem nije nista manji!!! :? No dobro.. to ce valjda s vremenom otici.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam ga imala jedno 2 mjeseca, uz 11 kg viška nakon poroda. 6 mjeseci kasnije niti trbuha niti viška kila, dapače izgledalo je kao da nikad nisam rodila. Ali ja to pripisujem dojenju, sve mala iscicala, a i građi, ja inače nemam trbuha i nikad tu ne dobivam salo već u guzi, tako da ti puno ovisi i o genetici mislim.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Moj je odmah otišao, iz rodilišta sam došla mršavija nego pred trudnoću i uskočila u prastare (levi's veličina 25) trapke.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Moj je odmah otišao, iz rodilišta sam došla mršavija nego pred trudnoću i uskočila u prastare (levi's veličina 25) trapke.
    frida svaka čast! levi's br 25! nisam ni znala da tak mali broj postoji

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

e sad da se i ja malo jadam. proslo je 4 i po mjeseca od poroda. iz bolnice sam se vratila mrsavija nego prije trudnoce i sve je izgledalo da cu vrlo vrzo biti u top formi, a onda sam se pocela debljati i sad imam kila ko na kraju trudnoce . nikad nisam bila tako debela. otkud se samo sve to salo stvorilo??? bas sam nesretna zbog toga i ne znam sto da radim jer na neku drasticnu dijetu ne smijem jer dojim. koma

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Draga Irenice, u dva mjeseca nakon poroda skinula sam sve kile nakupljene u trudnoci - 23kg i sada skidam da dodjem na kg koje su mi kolko tolko ok a sve samo zahvaljujuci drasticnim dijetama koje mi nikako nisu utjecale na dojenje. Mislim da sam negdje procitala da kvaliteta ishrane ne utjece na kvalitetu mlijeka.majcino mlijeko je uvijek dobro. Mislim da manji unos hrane nece utjecati na mlijeko.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

joj irenice kad bebica počne trčat da vidiš kako će se otopit....baš mi je muž sinoć komentirao trbuh ko želatinu.....ja ponosno kažem kako se svi na forumu hvale svojim trbuščićima i da nam je to simbol...zato molim ako se nađe neki izgubljeni mužić i priupita nekog o trbuščiću, molim vas da odgovorite da ste ponosni.. hvala!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Anita, ako ti se trbuh ne vraca ni kad se uvuce, onda ti je maternica jos uvijek natecena. Strpi se, doci ce sve na svoje.

Smile8, ako dojis nije preporucljivo mrsaviti vise od 2 kg mjesecno, znaci pola kg tjedno. Mrsavljenjem se tope masti, a stetne tvari koje su se natalozile u tim masnocama ulaze u tjelesne tekuce, pa i u mlijeko - ako je velika koncentracija tih tvari u mlijeku, moze stetiti djetetu.

Da se i ja malo pojadam.
    Trbuh poprilican, a proslo je vise od 2 mjeseca nakon poroda. Leda me pita hoce li sada iz trbuha izaci jos jedna beba. :D
    Ali, nije mi to glavna muka: jos mi se vidi ona crta preko stonaka, a pupak mi je crn.
    Takodjer, nisu otpale bradavice sto su se u trudnoci prosirile po cijelom tijelu.

Iza prve trudnoce najgori su mi problem bile kile, a sada ...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Nata, pupak mi je bio toliko crn da me mm pito jel mi neke istrunulo unutra, pa sam ja to pocela ruliti i sve je nekak otislo da je kolko tolko bijel.A crta preko trbuha je i nakon poroda prije 5mj jos uvijek tu.Valjda joj se svidja moj trbuh .
    Dan poslije poroda sam bila laksa za 12kg, jer sam bila puna vode.
    Planiram piercing pupka jer mi se nekak ne svidja-sav se rastego-ogroman je.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bradavice nestale ali je linea još tu.....ali mi paše podsjeća me na bušu...

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

meni je ostalo viška kože i šlaufići ....čak i 1-2 kg manje nego prije a cijela sam deblja , i guza i noge , a ništa više nije kao prije !

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj smile8 prvotno napisa
    Planiram piercing pupka jer mi se nekak ne svidja-sav se rastego-ogroman je.
    Mislim da cu i ja nabaciti neki piercing, a po donjem dijelu i tetovazu s obzirom na kolicinu zebrastih strija...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

to smo se bas frendica i ja smijale-tetovazu tigrastih pruga tocno po strijama...
    ja bi si onda mogla cice istetovirati u tigraste...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Uuuh, tigraste cice, mislim da bi ti muz poludio (u pozitivnom smislu)..

STRUDLIC

Početno

trbuh mi je koma. prepun strija. a kak sam imala piercing, ona smeđa crta nikak da ode....neznam kak bum na moru....

STRUDLIC

Početno

trbuh mi je koma. prepun strija. a kak sam imala piercing, ona smeđa crta nikak da ode....neznam kak bum na moru....
    na cicama ih manje ima. mažem trbuh s mustelinom protiv strija i s mustelinom za skupljanje trbuha.
    a cice sa vichy- protiv strija :/

STRUDLIC

Početno

ups

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ah elizabeta, meni je isto tako. Toliko sam ga mazala sa uljima u trudnoci i bila sam uvjerena da mi koza nece popucati, a kad ono strije debljine prsta i jos tome ljubicaste. Sve su ispod pupka, ali ima ih i iznad njih par koje su napravile nekakvo cudno udubljenje pa se cini ko da imam dva pupka :/ , sljedeci tj idem na piercing jer mislim cak i kad smrsavim onak kak zelim to ce ostati tako, jer fakat je ruzno.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja sam valjda jedna od rijetkih koja je zadovoljna svojim trbuhom nakon poroda. Vjerojatno veliku ulogu ima i moj način života ( i vježbanje).
    Uglavnom, evo kako sam izgledala prije poroda i sada, sedam mjeseci kasnije
    (username i pass:roko)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Annie - super izgledas!
    Tako sam i ja sa prvom bebom...
    Sad..

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ajme Annie mrak!!!!!!!
    Tak ste lijepi i sretni u bazenu. Prekrsani ste :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Anita AZ, pa kaj bi ti? Ak sam dobro vidjela,rodila si prije 20 dana! Čakaj malo,doćiće sve na svoje

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Annie, ali vi ste sportska obitelj 8)
    ostali i nemaju toliko volje

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i zaboravila sam,hvala na komplimentima

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

[quote="Vrijeska

probaj samo ležati nekoliko minuta s malim jastučićem ispod njega ili s rolanim ručnikom
    gornji dio tijela malo podigni da ne pritišćeš cice[/quote]

Vrijeska, koliko to često u danu treba raditi?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa onako baš kao da sam trudna, izgledala sam još nekih 2-3 dana...nakon trećeg sam počela nositi steznik i to mi je bilo super! Brzo se "povukao", ali malo "viška " kože (a i sala) ostalo je - to može jedino vježbanjem. A ja sam anti vježbač

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je to bilo simpatično u rodilištu
    sve su rodilje imale ogroman trbuh poslije poroda moj je bio skroz ravan...
    meni je ostala samo malo koža visiti ništa drugo - ali to je baš koža, ne salo
    i dan danas je tako
    i dalje mi samo koža visi i ne vidim način kako je se riješiti :/

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •