Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Trbuh nakon poroda

STRUDLIC

Početno

Citiraj smile8 prvotno napisa
    Ah elizabeta, meni je isto tako. Toliko sam ga mazala sa uljima u trudnoci i bila sam uvjerena da mi koza nece popucati, a kad ono strije debljine prsta i jos tome ljubicaste. Sve su ispod pupka, ali ima ih i iznad njih par koje su napravile nekakvo cudno udubljenje pa se cini ko da imam dva pupka :/ , sljedeci tj idem na piercing jer mislim cak i kad smrsavim onak kak zelim to ce ostati tako, jer fakat je ruzno.
    pa meni je frendica savjetovala maži se maži, i radim to cijelo vrijeme ali trbuh mi je bio stvarno ogroman. i sad je to tako ružno

Annie, stvarno ti je trbuh super! takav nisam imala ni kad nisam bila trudna

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne kuzim bas zasto raditi piercing pupka i na taj nacin jos dodatno privuci poglede da dio tijela koji smatrate ruznim?

ja imam samo jednu striju koja mi ide preko pupka i fakat je ogromna i ruzna i nema sanse da ju uklonim ili smanjim, osim eventualo kod estetskog kirurga. al isto tako nema sanse da napravim piercing pupka pa da mi svi gledaju u njega.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Marta... ja osobno sam se salila (nije da ne bi, ali to boooli).. sad ne znam za druge.. mozda je lucky day stvarno ozbiljno mislila za tigraste cice..

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nisam mislila ozbiljno... a i bilo kakav tatoo bi, mislim, trebao pricekati dok luka prestane dojiti...

STRUDLIC

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    ne kuzim bas zasto raditi piercing pupka i na taj nacin jos dodatno privuci poglede da dio tijela koji smatrate ruznim?

ja imam samo jednu striju koja mi ide preko pupka i fakat je ogromna i ruzna i nema sanse da ju uklonim ili smanjim, osim eventualo kod estetskog kirurga. al isto tako nema sanse da napravim piercing pupka pa da mi svi gledaju u njega.
    ja sam prije trudnoće imala piercing pa to sad ružno izgleda.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Evo 7 dana nakon poroda trbuh ravan, samo je koza jos rastegnuta, pocela sam vjerovati u to da bi se brzo mogla vratiti na staru kilazu. Dojenje je bolje od bilo kakve dijete

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

2 tjedna nakon poroda i kilaza i trbuh kao prije trudnoce 8)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nadam se da ce nakon drugog poroda biti kao i nakon prvog, trbuh ravan ko daska
    ako ne, malo trbusnjaka, i sve pet

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj elizabeta prvotno napisa
    ja sam prije trudnoće imala piercing pa to sad ružno izgleda.
    i ja sam imala piercing i to mi super izgleda, naravno ako je lijep i ravan trbuh. sad mi baš fali ali ipak mi se ne da ponovo bušiti a vidi mi se ona gornja rupica još uvijek, nadam se da će nestati.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •