pa meni je frendica savjetovala maži se maži, i radim to cijelo vrijeme ali trbuh mi je bio stvarno ogroman. i sad je to tako ružnosmile8 prvotno napisa
![]()
Annie, stvarno ti je trbuh super! takav nisam imala ni kad nisam bila trudna![]()
pa meni je frendica savjetovala maži se maži, i radim to cijelo vrijeme ali trbuh mi je bio stvarno ogroman. i sad je to tako ružnosmile8 prvotno napisa
![]()
Annie, stvarno ti je trbuh super! takav nisam imala ni kad nisam bila trudna![]()
ne kuzim bas zasto raditi piercing pupka i na taj nacin jos dodatno privuci poglede da dio tijela koji smatrate ruznim?
ja imam samo jednu striju koja mi ide preko pupka i fakat je ogromna i ruzna i nema sanse da ju uklonim ili smanjim, osim eventualo kod estetskog kirurga. al isto tako nema sanse da napravim piercing pupka pa da mi svi gledaju u njega.
Marta... ja osobno sam se salila (nije da ne bi, ali to boooli).. sad ne znam za druge.. mozda je lucky day stvarno ozbiljno mislila za tigraste cice..![]()
![]()
nisam mislila ozbiljno... a i bilo kakav tatoo bi, mislim, trebao pricekati dok luka prestane dojiti...
ja sam prije trudnoće imala piercing pa to sad ružno izgleda.marta prvotno napisa
![]()
Evo 7 dana nakon poroda trbuh ravan, samo je koza jos rastegnuta, pocela sam vjerovati u to da bi se brzo mogla vratiti na staru kilazu. Dojenje je bolje od bilo kakve dijete![]()
2 tjedna nakon poroda i kilaza i trbuh kao prije trudnoce 8)
nadam se da ce nakon drugog poroda biti kao i nakon prvog, trbuh ravan ko daska![]()
ako ne, malo trbusnjaka, i sve pet
i ja sam imala piercing i to mi super izgleda, naravno ako je lijep i ravan trbuh. sad mi baš fali ali ipak mi se ne da ponovo bušiti a vidi mi se ona gornja rupica još uvijek, nadam se da će nestati.elizabeta prvotno napisa