evo me 6 ujutro u AU. sad ste mi dale toliko poleta sa tom hranom da sam odma cim sam vidila ovo pojela bueno jedan ... grceve je imao i jucer ali mi se sve cini da su sve rijedi i da traju sve krace... nasla sam neke kamencice u vreci sta se u mikrovalnoj ugriju pa mu to stavim i drzim ga i nunam izglea to pomaze.. ne vezano za grceve .. kad bebi otpadne pupak jel i vasima bilo malo skorene krvi ostalo na pupku i ako je s cime ste to prale.. samo vodom ili? kad sam pitala vamo za bilo sta da se cisti pupak jos prije nego je otpao rekli su mi da je najbolje ostavit samo tako da se susi.. ali sad nema tu stipaljku ni nista samo pupcic sa malo sku mu skorene krvi onako na rubovima..jao kako je dobro moc pricat sa ovoliko zena u isto vrijeme i djelit iskusva.. zivila roda! soasavate mi zivot zene.. ni ne znte kako. Kaae mislis mjeris pod pazduhom temperaturu? sinoc kad mi je muz dosa sa posla rekla mu da sam mjerila temperaturu malom i objasnila kako on skoro nije poceo plakat.. kaze pa sta mu radis jadan rec cu mu ja..