Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: A zašto ne i tatu ?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno A zašto ne i tatu ?

Iako nisam čitala Searsa mislim da sam vođena vlastitim osjećajem i po onome što sam pročila na ovome forumu: marama, dojenje na zahtjev, puno nošenja( stalno) i maženja, spavanje u zajedničkom krevetu, išli u skladu AP.Klinka sad ima 15 mjeseci, no i dalje vidi samo mene!Kad sam ja u blizini nikoga drugoga ne poznaje, pa čak niti tatu samo mama-mama!Da li sam negdje pretjerala, jer me zalosti kada vidim koliko se on trudi oko nje, ali ona neće i neće!Mislim možda je jako sramežljiv tip( plaće i traži mene čim netko njoj nepoznati uđe u stan, pa i klinci), ali on joj je ipak tata stalno je tu i full je uključen( sve radimo zajednički : prematanje, hranjenje( dohrana),kupanje, igranje, spavanje).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bude... bez brige. moj sad nece mene, tj ja sam nuzno zlo kad nema tate.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To sam i mislila!Mišek je super i sve zna !Ja mu stalno govorim strpi se ili si nabavi cice, al muški su isto neki put nestrpljivi!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    bude... bez brige. moj sad nece mene, tj ja sam nuzno zlo kad nema tate.
    jel stariji ili oba?
    meni valjda podhitno treba drugo dijete jer ivar otkad je izasao iz faze zaljubljenosti u mamu i usao u onu zaljubljenosti u tatu (po knjizi) jedva ceka da se mene rijese na koje popodne, vikend, tjedan...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nama je tata zakon! Čim se pojavi - gotovo je s mamom. Neće mi ni primirisati (osim kad se sjeti zize )

Bit će, ne brini.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas, ja još uvijek prevladavam...ali se bojim, da mi se prevlast već opasno približava ravnoteži...a onda slijedi protuuteg....

No, znam o čemu pišeš..tate znaju biti stvarno nestrpljive u iščekivanju da ih klinac (klinka) primjeti...barem je naš bio takav...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    meni valjda podhitno treba drugo dijete
    I ja mislim

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Uh, onda ju ne dam s cice do 20 godine!Mamina mala mišica!Tatu ćemo mititi s finim ručkovima skuhanim na vrijeme i po želji!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj mališan već sad više voli biti s tatom...Ja sam samo jedna ogromna sisa.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    isto...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je s obje curke od samog početka bila lijepa ravnoteža između mame i tate (kuc-kuc da se ne zacopram).

Tek sad otkad sam rodila bebu Fiona više hoće mene, jer vjerojatno ima osjećaj da se natječe s bebom, ali nadam se da će ju to proći.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kod nas sam ja u debeloj prednosti...
    Navečer prije spavanja - Dora prištekana na cicu, a Pia sjedi kraj mene i drži me za uho ...tata može i na fotelji ( guštam još malo, a onda će sigurno tatica preuzeti taj gušt )

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    Kod nas sam ja u debeloj prednosti...
    Navečer prije spavanja - Dora prištekana na cicu, a Pia sjedi kraj mene i drži me za uho ...tata može i na fotelji ( guštam još malo, a onda će sigurno tatica preuzeti taj gušt )
    Ovo mi je tako poznato. Osim sto M mene ne drzi za uho vec za kosu.

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa

Nama je tata zakon! Čim se pojavi - gotovo je s mamom. Neće mi ni primirisati (osim kad se sjeti zize )

Bit će, ne brini.
    isto tak

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Kod nas je s obje curke od samog početka bila lijepa ravnoteža između mame i tate (kuc-kuc da se ne zacopram).
    kod nas isto tako. ne znam da li to ovisi o djetetu ili okolnostima, ali meni je bilo jako vazno da je tako, jer nikada nisam zeljela model familije mama i dijete, pa onda dugo nista, pa onda tata i tako dalje.
    mm i ja smo od pocetka tako postavili stvari i na svijesnoj i na podsvjesnoj razini i to super funkcionira.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa, seni, mislim da ovisi i o okolnostima. mm je cijelu prvu godinu starijeg djeteta bio u vojsci. tesko je mogla proci ravnopravnost, ne mislis li?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

naravno da ovisi o okolnostima. i svemu ostalom.
    ja htjedoh reci da ako nesto zelis, a ne ide kako zelis, da sigurno neki razlozi postoje. pa ako to zelis promjeniti, onda moras pronaci i uzroke. ako ne zelis promjeniti, onda sve ok.
    a tko kakav "model" zeli i zivi, odlucuje sam. (ili odlucuju okolnosti)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    nema veće radosti nego kad tata dođe s posla!

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a tuga golema kad se ujutro probudi a tatina strana kreveta je prazna. Pa se jedno vrijeme ne odvaja od tatinog jastučića.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama je isto ravnoteza, cak i sad kad je veci, jos sam mu bitna......iako kad ga je nesto bolilo (a dok sam dojila), mama je bila tesko zamjenjiva....
    inace, tata je lud za curicom, iako je ona jos mala, vec imaju svoj posebni odnos...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

A joj, a MM nije u Zagrebu, samo vikendom, i to ne svaki, i primjećujem da Ela ne 'trza' na njega bitno (ili čak uopće) drukčije nego na druge ljude
    Tako trenutno mora biti ... Imate li neki savjet za nas, kako da joj / im to nadoknadimo?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa mozda, kada je tata tu, da sto vise vremena provede sa elom, puno fizickog kontakta, neke igre ili slicno koje ona jako voli stilizirati tako, da budu bas "njihove".
    preuzeti i obicne situacije, kao hranjenje, presvlacenje i slicno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •