-
Pozdrav svima, nova sam ovdje, pa me ispravite ako grijesim negdje. Naime, moja kcer, 7g. upravo mi opisala kao sto je lidac2 navela na samom pocetku, nije znala kako da mi objasni, te citam post i sve identicno ko kod lidac2. Iskreno, prepala sam se i predlozim da odemo na hitnu..kaze ona..ne ne..pa nista me ne boli, samo kada hocu zijevat..ne moze udahnut punim plucima vec isto tako i sa zijevanjem. To mi je sad prvi put rekla da joj se tako nesto dogada, a kaze da se ne sjeca da joj je vec bilo tako (7g.prvasic). Izmjerila odmah kisik u krvi..odlican 99/100...otkucaji srca u redu ali zaista sam se prepala. Ne boli ju nista, ali nedavno pila antibiotik ( vec je takav isti pila u par navrata i nikakvih nuspojava nije imala ) i sad je bilo par dana problema sa probavom ( inace trpi u skoli i ne ide na vrijeme) i sad je doma to sve izaslo kroz par dana (ogromne kolicine u svim oblicima ). Citajuci vase postove, vidim da sve to prode i da nije bilo nekih crnih ishoda na svu srecu, ali svakako, ako se ovo ponovi, slijediti cu vase upute i na detaljne pretrage. Ona sada spava, ali cu pratiti situaciju i napomenuti da mi odmah kaze ako joj se ista slicno ponovi. Hvala svima. Jako korisna tema.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma