Jutro!
Tayla??
Jutro!
Tayla??
Anka, žao mi je
Tayla, si pišnula?
....ja jesam, ali u u snui naravno dvije crtice, i ja odmah linkam sliku na forum da podjelim sa svojim curkama...al eto za sada samo san
pozdrav svima !
Ankanovi ciklus nova nada. Držim palčeve da idući bude i dobitni!
Tayla, čekamo lijepe vjesti...![]()
Hvala i ja se nadam. Ovi dana stizu O trakice sad cu igrat na sigurno. Neznam jel smijem ovdje pitat ako ko ima iskustva one step narucene preko njuskala?
sori, upadam ko padobranac...
Tayla, meni je primastick bio negativan, a beta pozitivna
i nisam jedina s tim iskustovm na ovom forumu u slucaju primasticka
zato, ako je negativan, piski jos neki drugi
i sretno!
Anka žao mi je
Tayla, javi nam se ..
Curke, sutra mi je 20dc, a ciklus mi traje 22dc. Da li je rano da
sutra pišnem testić budući će to biti 11dpo? Imam neke s ebaya..
Pratim vas curke ja al sam otisla na more pa se trudim "ne biti opterecena"
tayla molim te popisaj se![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 28.7.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:![]()
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc ll
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
ODBROJAVALICE:![]()
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Bok cure moje ! Evo da vam se javim,nalazi stigli jucer tek,vadila sam krv 5dc i ovako kaze gin: estradiol savrsen,lh i fsh omjer 2:1 u korist lh znaci anovulatorni ciklusi,prolaktin blago povisen ostalo sve ok,dobila sam uputnicu za endokrinologano kaj je najzanimljivije...jucer mi bijase 12dc i ja navecer prokrvarim,crvena krv kakvu nisam vidila otkad sam pocela s pilulama..kaze gin da je to za ocekivat u anovul.ciklusima ali da je i super jer sam nakon pola godine dobila mengu prirodno,bez ikakvih tableta i pripravaka,konacno se nes pokrenulo u organizmu ! Prava pravcata menga kakva je bila prije ! Znaci jako sam si happy
a zasad uzivam i ne opterecujem se raznim probadanjima dolje,cicama,temperaturom,kalendarima ... ma nicim i psihicki sam puno bolje
pozdrav cure i nadamse da cu vam se jos javiti,sa ljepsim vijestima
![]()
Kod mene vec drugi dan kad se obrisem, malo krvi na papiru, al isto kao i jucer samo "zilica", nije kao iscjedak. Danas samo jednom. Mami ti na zalost imas iskustva s tim, je li to moze biti spotting?
Xavii može
Jutro, kavica se pije, a vi?
Ide mi ova kiša na živce, dobro da je malo zahladilo, al ovo nije malo, smrzavaju mi se noge i moram čarape nosit. Uopće nemam osjećaj da idem na more.
Tayla, Xavii žao mi je zbog vještice. Ne znam jel gore ponadat se, i to opravdano jer ipak ima simptoma ili uopće neimat nikakve simptome.
Cure evo i mene na kavi iako sam vec popila Shake od kave iz meka
Tayla zao mi je, ali bit ce, nije jos vrijeme.
Ajme mami ne mogu vjerovat da je negdje hladno, kod mene žešća pržiona, sjedim i cijedim se..
LadyB , kako je na moru? Uživaj punim plučima za nas koje ne možemo na more
Tayla, Xavii, Anka
Kristinica, kako nam ti stojiš?![]()
Ankice, baš mi je drago da se sve lijepo pokrenulo. Sad si puno bliže svojoj mrvi
Dominik , kako si nam ti?
Posljednje uređivanje od Ives000 : 29.07.2015. at 11:39
Ola, cure!
Nije me bilo par dana, u nekom svom modu sam. Sutra mi je mjesec dana od kiretaže i samo čekam da M dođe. Imam spotinge par dana, pa nemam, ali osjećad da M dolazi još nije prisutan. Ionako su mi dulji ciklusi, ali voljela bih da dođe prije mora da se mogu bezbrižno bućkati.
Ives, draga, kad ti je pregled da otvorimo novo odbrojavanje?
Tayla, Ankice, Xavii, hebemu te M više!
Ostale cure, puno pusica šaljem.
Posljednje uređivanje od Tanita14 : 29.07.2015. at 13:02
Ives hvala na pitanju, pa dobro sam evo cekam pregled 12.8. Cini mi se da nikad nece doc, a opet ne bi da brzo dođe jer to znaci da ljeto prolazi
Nadam se da ubrzo otvaramo tvoje odbrojavanje!
Tanita, krvaruckas cijelo vrijeme ili ti je krenulo kao lagana M?
Lady samo ti uživaj, bome si zaslužila!
A da to je onda ok, zapravo nakon kiretaze nema ničeg uobičajenog jer je svakome drugačije i nesto drugo pod normalno. Ali smeđe znaci da je stara krv a to je očekivano. Ja sam krvarila 40 dana i to naizmjence obilno-oskudno, ajme kad se sjetim užasa . Najgore mi je bilo sto sam stalno mislila da to nije ok ali na kraju je stvarno ispalo da je svako tijelo drugačije i drugačije reagira..
Sutra bih trebala na pregled..ali kako su se stvari poćele maloprije odvijati možda odem i danas.Prmjetila sam smeđkasti iscjedak. Rekli su mi neka mirujem i povisili mi dozu duphastona. U slučaju da počnem krvarit moram odmah na ginekologiju. Eto, a sad kako mi Bog da.
Uf, Ives, draga, vjerujem da si uplasena, bitno je da nije svjeza krv. Mnoge cure imaju taj iscjedak i uz terapiju izguraju trudnocu do kraja.
Vibrice na najjace da bude sve ok. Sad miruj, sutra bus vidjela bebicu i bit ce to sve ok :grli:
Ives mislim da čak vise zena ima krvarenja u nekom obliku nego sto nema i nista neuobičajeno za te tjedne zato nemoj paničariti. Jako dobro je da nije svježa krv znaci da je ova tko zna od kad zapravo. Ti ide dosta toga ?
Ako ćeš bit mirnija Odi vec danas
Ma ok sam vam ja. Evo ležim i odmaram. Nema toga puno.Više onako neki žuto smeđi iscjedak dok se obrišem. Nema mjesta panici. Bit će onako kako mora biti. Svjesna sam od samog početka da je ovo rizična trudnoća i nekako sam se psihički pripremila na sve što ide uz to. Ako ovako ostane, sutra oko 9h idem na pregled jer sutra radi moj doktor koji mi vodi trudnoću.A nekako bi bolje da me on pregleda. Hvala vam curke na utjesi. Javim vam se ..svima
Posljednje uređivanje od Ives000 : 29.07.2015. at 14:46
Ives, nadam se da će sve biti u redu
Nisam izdržala i pišnem jutros, naravno nula bodova![]()
Kristinica znam taj osjecaj i mrzim ga. Nadam se da ce i nas uskoro obradovat plusici
Pozdrav cure!.Dugo me nije bilo pa vas ni ne mogu polovit. Ives prije svega zelim ti cestitati na +!!!
Nadam se da je sve ok! "Novim" curama zazelit dobrodoslicu ! I da svi skupa sto prije odjurite na onaj drugi pdf!
Vidim dobar dio stare postave....
Nadam se da vas iduci mj gledam u naslovu!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 29.7.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc ll
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Drage moje
evo danas sam odmah puno bolje. Hvala svima na podršci... ne znam stvarno, nekako me više niti ne ubije u pojam kada stigne menstruacija kao nekoć. A na sve se čovjek navikne, zar ne... Ovako sam bar par dana bila u toj nekoj blaženoj, luckastoj sreći sagrađenoj samo na nadi i željama..
idemo dalje, opet sam strateški pogledala sve važne datume u ovom ciklusu, opet pripremila novu taktiku napada na jajne stanice s vojskom MM hahahah
Xavii drži se i idemo ovaj mjesec u napad otprilike istovremeno
Ives to je vjerojatno od duphastona. Samo ti lijepo miruj, mazi trbuščić, knjigu u ruke ili neke filmove i serije gledaj.. samo polako.
Nivesa dobro nam došla natrag
LadyB uživaš i brčkaš se, je li? dok se mi kupamo samo u svom znoju. Osim Mami koja se nekim čudom smrzava u srpnju :D
Ives drago mi je da nisi u panici jer panika ne pomaze..
Smedarenje je cesto ostatak necega prilikom implantacije ili neki manji hematom koji je bio nevidljiv na UVZ...
Ja sam imala takvo smedarenje sa 6+5tt..i bilo je svs ok..drugi scenarij je nazalost bio zbog neceg treceg...
Samo cool, ako se promijeni boja ili i dalje bude obrisak na wc papiru odi na pregled..
Jutro curke!!Kavica.
Ja sam malo uranila, evo idem se baš spremat, pa na kontrolu kod doktora... javim kako je prošlo.
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Eto me curke.. Doktor kaže da ne vidi ništa što bi moglo ugroziti embrio. Srčeko kuca, ali je još jaaaako malo. Moram ležati i odmarati i nastaviti s duphastonima 3x2. Rekao mi je da se stvari mogu sad odvijat u svim smjerovima ali da se ja nadam najboljem. Iscjedak je oskudan i od jutra ga ima malo manje.
E sad, što se novog odbrojavanja tiće, ja se nadam da se nećete ljutiti ali zbilja se ne usudim otvarati sada dok je ovakva situacija. Ako bude sve bilo u redu onda da. A do tada se nadam da će nas već barem jedna od vas usrečiti s lijepim vjestima. Pa da ćemo u višestruko odborjavanje !
Zelim ti svu srecu i drzim fige da sve bude ok.
Draga Ives bitno da je sve ok i sad dan po dan samo pozitivno
Hvala vam drage moje. Nego šta, dan po dan..i samo pozitiva. Tako sam rekla i mojima i neću da me svaki tren ispituju kako sam. Dobro sam!![]()
Gdje su nam nestale *sunshine* i petticoat???Njih nikako nema :/
Po mom računanju 6+6tt a po uzv-u 6+2tt...![]()
Pa da vidjela sam malu šarenu točkicu kako kucka
Ives samo laganini, bit će sve ok
Ja danas optimistična.. Prerano sam se testirala, danas mi je 21 dc a ciklus je 22 dc.
Još ima šanse![]()
Ives bravo za srčeko i nista cudno da je slabo jos je to sve prerano, sjeti se da se meni na 6+4 ni plod nije vidio a kamoli srčeko tako da je super! Čuvaj se i odmaraj, nemoj nista raditi ni po kući ni kuhati ni nista dok se sve to malo ne stabilizira. Pusa
Kristinice ~~~~~~![]()
Jesi li bila kod doktora zbog kratkih ciklusa??? Jesi si probala produžiti s nekim prirodnim pripravcima???
Dominik, ma samo krevet-wc-kuhinja-krevet ! Počinjem od sutra s knjigicama, već mi fale...pa ću si malo okupirat misli a i vrijeme će mi brže proći .
Taman kad pomislim da se povuklo eto ga na opet!!!![]()
Koja je ovo dresura za psihu... ufff budem i ja to preživila. :/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 30.7.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc ll
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Ives, počela sam piti vitamin b i b complex, oni produžuju ciklus, umanjuju bolove kod pms-a pa i mučninu u trudnoći i dobri su za kožu. Baš me zanima hoce li produžiti, i par dana bi bilo super. Nemam nikakvih simptoma osim bijelog iscjetka 2 dana i evo danas malo. Inače u ovo vrijeme me već boli stomak. I presjekla me jaka bol nisko prije par dana. Bumo vidjeli..
Ives sta se opet pojačao iscjedak? Bitno da nije crven
Kristinice, evo malo ~~~~~~~ da se - pretvoti u + !
Ives, draga, uzivaj uz lijepe price na prisilnom odmoru. U mislima sam s tobom. Onim pozitivnim, ofkors![]()
Tanita hvala ti.. Nada uvjek postoji![]()
Posljednje uređivanje od kristinica : 31.07.2015. at 00:29