Stranica 7 od 16 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 789

Tema: Odbrojavanje 7/2015

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives sad ti i sluzbeno čestitam!

Evo pogledala sam na svom nalazu referentne vrijednosti za 4. Tjedan su od 9.5- 400 i nesto, tako da ti je brojčica ooodlicna!

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

prva beta je tu pa kolika god, ne beri brigu

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Eto.. umirena ja ^^ Hvala vam puno.

Curke što ima novoga kod vas?? ..izvinite ja malo ukrala temu.

Poslano sa mog Samsung Galaxy S 5 uređaja koristeći tapatalk

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma kakvi ukrala temu pa odbrojavamo, ne.. Pa smo odbrojali i sad feštamo!

A na uzv te šalju da potvrde samo trudnoću u maternici, nista drugo, ne očekuj da ćeš ista vidjet, mozda samo malu gestacijsku vrećicu.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Imaš pravo

Ma ja čak mislim da se ni to neće vidjeti..možda kao neko zadebljanje u maternici...i ful me živcira što inzistira na betama i pregledu ovako rano.. samo meni stvara frasove. Neke žene u ovom tjednu ni ne znaju da su trudne...a ja moram obaviti već sve to

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ives, a koji je dpo?
    Getacijska se vidi na betu 1000-1500, tako da je za nju jos rano.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma vjerojatno te traži da u startu sve potvrdi i to, izgleda mi kao neki doc štreber.
    Ma nemaš brige pa to je uobičajeno tako ti ćeš to ranije rijesiti i gotovo a kasnije Odi na pregled malkice kasnije 7-8 tj da se ne isprepadas kao ja npr kad sa 6,5 tjedana nije bilo ploda
    Jer oni su skloni strasit nas!

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ives to je super beta. Sad dan po dan jer ne mozes nista promijenit. Kako cure kazu na uzv neces vjerojatno nista vidjet. Meni je beta bila 993 a na uzv nista nije vidjela, samo zadebljanje koje je moglo biti i pms pa me zato i poslala na betu. Sretno!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

U ja vam krivo rekla, sad sam išla gledati na kalendar..danas mi je 15dpo a ne 14 ..jel ima kakve veze???

Posljednje uređivanje od Ives000 : 13.07.2015. at 15:22

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ne, Beta ti je bas ok taman za 4tt!
    Ne brini!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

<3 dominik ..doktor je zbilja..nemam rječi. Sve najbolje za njega. Jako je realan i pažljiv..čak i brižan prema svim svojim pacjenticama..jako je temeljit..a nekad mi to ide već na živce

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma Ives mi slavimo tvoj pinki blok )))

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    <3 dominik ..doktor je zbilja..nemam rječi. Sve najbolje za njega. Jako je realan i pažljiv..čak i brižan prema svim svojim pacjenticama..jako je temeljit..a nekad mi to ide već na živce
    Čestitam! Nek je on temeljit! Vidiš da je temeljitost upalila. Beta ti je super!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nemas nikakvih razloga za brigu, to je za 15dpo savrsena beta!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ljubim vas zbog ovog.. ajme koliko sam sad smirenija..

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubim vas zbog ovog.. ajme koliko sam sad smirenija..
    Meni prva beta bila 24,ali sam znala da je sve ok. Rano sam vadila,kad crtu nitko nije vidio,osim mene! Htjela sam dokazati muzu i sebi da nisam luda i da je zaista vidim. Evo me sad u 19tt

Sretno draga i cestitam jos jednom!!!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kudri.. ajme. Kako je tek tebi bilo dok si cekala da beta naraste.. ??

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives, sretna sam zbog tebe...drzi se, samo smireno dalje... Drzim fige da mrvica raste kako treba i da ti sto ljepse prodju iduci mjeseci. Samo uzivaj, mazi trbuscic....

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala na dobrodoslici...pa ciklusi su mi uvijek redovni...strpit cu se jos dva tri dana ako ne dodje napravim test javljam rezultate

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro ekipa

Ives nadam se da uživaš i gledaš i dalje u testić i betu i plešeš od sreće

Tanita nam se nije javila nekoliko dana, i nadam se da je dobro, i naša Biserko -mislimo na vas

Ja sam danas 7dpo i pripremam se od sutra popiškit koji put, zadnji put sam uhvatila lagano pozitivnu liniju 9dpo pa sad moram početi bar dan ranije , priznajem i jutros bi piškila ali sam se nekako u buniu probudila i nesvjesno popiškila prvi urin bez testa...

Ostalima kavica, kakao i ugodan dan

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Jutro curkeeee!!!
    i ja prijavljujem kavicu! jos u pidami gledam vani ovaj prelijepi dan i sve si mislim kako cu se opet skuhat na poslu a sve bih dala da sam doma i da imam trudnicke slatke brige.
    uzivajte trudnice nase! saljem puse i zagrljaje ko kuca!
    ja uz kavicu procesljala cijeli net uzduz i poprijeko trazeci novog ginica jer mi je sad vec blago puko film i stvarno me ovo cekanje ubija. ja si vec u glavo iskalkulirala u kojem mjesecu trudnoce bi bila za bozic pa kao oko uskrsa porod (valjda nece bit snijega jer mi je muz obecao da cemo onda driftat do bolnice) pa simo vamo tamo. BOLEST CHISTA!
    Ne znam bi li se sama sebi smijala ili plakala. :D
    pisala bih ja vama puno vise o mojim fantazijama,al tesko mi ovako preko moba s ovim cevapima od prstiju pa stisnem tri slova odjednom pa poludim kad moram brisat i prepravljat. :D
    eto,sad sam se istresla za danasnji dan! sad mi lakse. hihihihi

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jutro, cure.
    Hvala, Lady. Bila sam na uzv u nedjelju, imam sad neko malo, jadno krvarenje. Izvadila sam betu jutros opet, dr pokusava da me postedi kiretaze, pa vidjet cemo. Nadam se da je Tanita dobro.
    Lady, drz' se jos par dana pa da nas obradujes plusicem.
    Ives, tebi samo da mahnem , sefice nasa.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Jutroo curkee...uhh probudila sam se s nekom malenom mucninom

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ives cestitaaaam )) Ljubicice drzim fige za pozitivne testice ovih dana

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Petrice24, xavii i ostale ljubičice - držim vam

Lady moja draga.. eto tek sam se danas malo opustila i smirenije cekam da vadim betu sutra.. još se ne veselim kako bih možda trebala jer me strah ali nekako sam se sad vec privikla da se to meni dogodilo.. i drago mi je. Želim vam svima uskoro tu sreću kad vidite pozitivan testić..

Wannahavenoah- samo hrabro..ne odustaj..doci ces ti do svoje mrve..

Biserko, Tanita, ladyB...u mislima ste mi svako dan.. želim vam od srca da se uskoro radujete svojom bebama. Ljubim vas i pratim ^^

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Jutro, cure!

Vidim da se birnete , hvala vam, dobro sam.

Upravo sa pregleda, maternica čista, nema više krvarenja, jajnici uredni, endometrij 3mm. Sve polako dalzi na svoje mjesto i jako sam sretna i zahvalna što nema daljnjih komplikacija. Doktorica mi je rekla da već nakon druge spontane M možemo ponovno u akciju! Jeeeeej!

U svoj ovoj tragediji, barem sam našla bolnicu u kojoj ću roditi jednog dana; stvarno su svi divni na Merkuru i čak mi je doktorica nakon pregleda rekla da ako bilo što trebam, da su oni tu (nije da ću trebati, dalje idem kod svoje ginice, ali u svoj toj katastrofi, lijepo je to čuti).

Ives, draga, beta je super, meni na 14 dpo bila 130-150 više se ne sjećam. Nikako se ne brini ako se na pregledu ne vidi beba, jer vjerovatno će se vidjeti eventualno mala gestacijska vrećica što je i u redu. I dalje šaljem pozitivne ~~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi i svim čekalicama, trudilicama i trudnicama

biserko, nadam se da će ti sve proći sa što manje boli i stresa. Drži nam se, mica!

LadyB, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugu crticu, pa da otvorimo novo duplo odbrojavanje, tužno je ovako no name.

Petrice, dobrodošla!

Wannahavenoah, razumijem tvoje frustracije. U ovih godinu i pol pokušavanja, najgora rečenica mi je bila "opusti se, doći će" jer mi nikako nije bilo jasno kako da se opustim kad nešto u životu po prvi put baš, baš jako želim. I onda kad nas je dr počela gurati u mpo vode mi se neki klik dogodio jer ni dragi ni ja nemamo neke teške dijagnoze zbog kojih beba ne bi došla na vulgaris način. Onda sam si nekako stavila u glavu da ništa na silu ne ide, pa ni tako bebica. Kad bude trebala doći, doći će, iako je to taaaako teško isčekivanje. A od brige i živciranja nema koristi. A ni od pretumbavanja scenarija što bi bilo kad bi bilo. I ovoj sad situaciji, sretna sam što smo uspjeli začeti malu bebicu, što sam jednom vidjela to srčeko na uvz-u i znam da me moje bebice čekaju. I ja strpljivo čekam njih.

Ah, sad sam svašta natipkala, puknulo me!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady B... necu ti pisati nemoj piskiti rano ti je..kad sam i ja bila takva.. tek mi je 12dpo pokazao kao neku sjenu a 14 dpo malo jaću sjenu xD pošto ste sve vrijedno pokrili nema smisla ne iščekvati s veseljem crtice.. Go! Go! Go! Jeva cekam da vidimo rezultate ^^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ajmo, ocemo pluseke

Tanita..jako mi je drago zbog tebe...sto je sve u redu. Super je sto mozete uskoro krenuti. I sto si si pronasla bolnicu gdje osjecas sigurnost. Brzo ce to. Imam dobar osjecaj

...i da . OBOŽAVAM tvoju pozitivu
    Samo takva ostani uvijek. <3

Posljednje uređivanje od Ives000 : 14.07.2015. at 12:11

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives ja ti uvijek sebi govorim ''nikad nije prerano za popiškit jedan test'' ,da si ispadnem što manje glupa... je pokrili smo sve dane i preko al sad da baš iz prvog pokušaja bude to bi fakat bila sreća, ali ja se svjedno veselim piškit ovih dana pa što bude

Sutra za betu

Tanita neka je sve dobro, već sam ti rekla kako to sve ide brzo, i tijelo fakat resetira se brzinom koju mi ne možemo pojmiti. al i bolje da je tako...
    Posljednje uređivanje od LadyB : 14.07.2015. at 12:40

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

LadyB, evo kreni od mene.. meni je doktor rekao kad sam dobila ovulaciju s klomifenom da se zabavljamo ali da se ne nadam previše jer su šanse da ostanem trudna ravne dobitku sedmice na lotu ... jer ako i dodje do ovlulacije ne mora biti da će folikul imati js.
    Bla bla bla.. i svašta nešta..
    ali opet nešto mi je govorilo sa je to to... vjerojatno rode koje su mi se nastanile na drvetu ispred kuće
    Tako da.. sreća postoji. To sam se sama uvjerila. Sad samo da me i dalje posluži.

vibram za sve vas curke moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Posljednje uređivanje od Ives000 : 14.07.2015. at 12:59

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Blago vama koje cete na testice sada, i ja bii

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Ives, sretna sam zbog tebe...drzi se, samo smireno dalje... Drzim fige da mrvica raste kako treba i da ti sto ljepse prodju iduci mjeseci. Samo uzivaj, mazi trbuscic....
    Hvala ti draga moja. Dajem sve od sebe da se ne brinem, i da ovo sve prođe uz što manje stresa. Nadam se da ćemo se uskoro veseliti i tvojim || na testu
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 14.07.2015. at 15:02

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Super zbog tebe...i hvala ti na lijepim zeljama...
    Trudim se ne razmisljati previse o tome, ali ipak se nekad zadubim...ne zelim se razocarati, radije bi se iznenadila
    Stalno nesto probada, cas trbuh, cas jajnici, cas pritisak... Danas mije 12dpo. Kad cu piskit, nemam pojma, moram prvo kupiti test

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Super zbog tebe...i hvala ti na lijepim zeljama...
    Trudim se ne razmisljati previse o tome, ali ipak se nekad zadubim...ne zelim se razocarati, radije bi se iznenadila
    Stalno nesto probada, cas trbuh, cas jajnici, cas pritisak... Danas mije 12dpo. Kad cu piskit, nemam pojma, moram prvo kupiti test
    Eh eh vec bi se dalo nesto uloviti

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Romeo, kao da opisuješ moje simptome.. tako je i mene bockalo i još uvijek grči kao da će svaki tren doći m... ali duboko u sebi znam da neće. ^^ joj samo da sutra bude sve ok, da se bar malo opustim iskreno od srca ti želim da ti test bude pozitivan.. naravno i ostalim curkama <3

Ajde curke.. da otvorimo trostruko ili četverostuko ...kako bi to bilo divno!!!

Jel danas nitko listu ne postavlja?

Posljednje uređivanje od Ives000 : 14.07.2015. at 18:09

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke što će biti s listom ?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure nek preuzme netko ko je svski dan tu, ja pratim uglavnom s moba na putu posao - kuća i to mi je komplicirano. Prije sam mogla s posla ali sad jr neizvedivo. Nebih htjela preuzet pa ds je nema jer ja ne stignem na lap. ili mogu kasno naveče.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Pa ucitaj ju onda navecer...kad se nitko ne nudi..nekako mi je neobicno ju vodit kad jos malo necu biti u odbrojavanju. Zuzy je predala meni kad je silazila s odbrojavanja, sad bi ja predala nekoj dobrovoljki... curke nije to ništa strašno..

Posljednje uređivanje od Ives000 : 14.07.2015. at 21:13

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Cini se ni ovaj mjesec nista dva dana mi menst.uranila malo me vise boli nego uobicajno i skroz slabo krvarenje :/

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives sretno danas! Cekam lijepu brojkicu i da nam se konačno pridružiš na drugoj temi!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA: 15.7.2015.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
    *sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
    ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
    ll
    zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
    romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc

ODBROJAVALICE:

ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc

tayla
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Ives sretno danas! Cekam lijepu brojkicu i da nam se konačno pridružiš na drugoj temi!
    Hvala mila, evo spremam se polako pa pičim. Popiškila sam test čisto da vidim kakav će biti i puno je tamniji od prošlog, tako da se nadam da će biti dobra beta.

Listu sam nam uredila još danas jer mi je žao da ostanete bez liste. Molim nekoga da se javi...cure pleaseeee

Jel koja već piškila testić ???

Lady...romeo..zenii - ostale ljubičice ??? ...

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives, sretno danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~...... Da se napokon mozes opustiti

Petrice, zao mi je, gledaj to ovako,bit ce jos ciklusa. Ja sam vec navikla na to i svaki mj kad krene ispocetka tako si kazem i gledam to kao novu priliku

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nisam jos piskila, javim kad obavim

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

sretno ives i neka današnja beta bude
    i ostalim piškilicama ~~~~~~~~~~~~~~~~ II

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala cure, uff.....stigla ja i nestrpljivosti moja.. krv izvađena...sestra nije mogla nacjedit dovoljno krvi tako da je mrdala iglom po žili ...boli me sad ruka tako da pišem samo s jednom....ali sve ću preživiti samo da bude sve u redu. u 12h idem po nalaz.. i onda navečer uzv...

Romeo ~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan testić i najdeblje ll
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 15.07.2015. at 09:20

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ives, bice sve ok, izdrzi do podne nekako. Kao sto su ti cure vec rekle, od uzv ne ocekuj mnogo, mozda zadebljan endometrij, gestacijsku...
    Za listu - valjda ce se neko javiti ko ima uvjete da postavlja, ja se vjerovatno necu ni vracati na listu tako da mi je glupo da sad uskacem.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives ajde jos malo do 12h
    Sto se tice liste ja stalno pisem s moba i bojim se da ne bi bila azurna svaki dan. Imam uzasno kaotican posao koji nemaradno vrijeme i zbog toga cesto nestanem s lica zemlje na par dana...
    Valjda ce se naci netko tko je svaki dan na laptopu

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dobro jutro, cure!

Čitam ove prekrasne vijesti, imamo pozitivan testić

Ives, čestitam ti od najiskrenije!!!! Uživaj, uživaj, uživaj za sve nas!!!

Ako se nitko ne javi, mogu ja preuzeti. Na godišnjem sam, tako da mogu. Nisam inače na forumu svaki dan, samo jer se trudim malo smanjiti svoju opsesiju. Ali vrijedi se navraćati svaki dan da se nastavi lista.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro, cure!

Čitam ove prekrasne vijesti, imamo pozitivan testić

Ives, čestitam ti od najiskrenije!!!! Uživaj, uživaj, uživaj za sve nas!!!

Ako se nitko ne javi, mogu ja preuzeti. Na godišnjem sam, tako da mogu. Nisam inače na forumu svaki dan, samo jer se trudim malo smanjiti svoju opsesiju. Ali vrijedi se navraćati svaki dan da se nastavi lista.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala ti draga Tayla. Na čestitkama i na tome što se javljaš za listu. Prepuštam je onda tebi i znam da će biti u dobrim rukama. Neka j i tebi donese sreću kao što je meni donjela .

Lady, biserko, izdržavam ja ko prava.. pobjegla sam u sobu kao odspavat da ne mislim.. ali svejedno sam na forumu xD

Stranica 7 od 16 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •