Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: trudnoća u 40-toj

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno trudnoća u 40-toj

Pozdrav,imam pitanje,imam 40g i željela bi roditi,imam tri trudnoće bez ikakvih problema,zanima me s obzirom da pokušavamo već 7mj,dali mogu normalno zatrudnit s obzirom na godine,i nakon koliko vremena mogu zatražiti potpomognutu oplodnju. HVALA.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj larakaurin prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,imam pitanje,imam 40g i željela bi roditi,imam tri trudnoće bez ikakvih problema,zanima me s obzirom da pokušavamo već 7mj,dali mogu normalno zatrudnit s obzirom na godine,i nakon koliko vremena mogu zatražiti potpomognutu oplodnju. HVALA.
    Obzirom na godine, ako stvarno zelis jos djece , trebala bi odmah krenuti u potpomognutu.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pozdrav..i ja imam 40+..neku...neki sam dan bila na redovnom pregledu kod gin....i odlučili smo ako nakon ovog mj.ne bude išlo "prirodnim putem" od sljedećeg mj.idemo na potpomognutu...jer iako sam uspjela prirodnim putem prošlog ljeta ostati trudna,što je nažalost završilo kiretažom u 9 tj....ipak imam poneku godinu više i treba mi "mala pomoć sa strane"...

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav Ja imam 40 godina, lane sam rodila curicu, treća trudnoća...nakon godinu dana pokušavanja, ostala sam trudna, bez potpomognute, prirodno...dalje sve ok prošlo...Sretno!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala...
    i čestitam !!!
    Citiraj anita rain prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav Ja imam 40 godina, lane sam rodila curicu, treća trudnoća...nakon godinu dana pokušavanja, ostala sam trudna, bez potpomognute, prirodno...dalje sve ok prošlo...Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pozdrav! Prošle godine u ožujku izgubila sam bebu u 17tt zbog glupe pupčane vrpce. Pokušavali smo par mjeseci, zadnja dva sam se nekako pomirila s tim da ne bude više ništa. U siječnju sam napunila 44, mm u lipnju bude 45 i eklatantni smo primjer rušenja svih statistka o trudnoćama bez mpo u našoj dobi. Naime, prije tjedan dana sam saznala da sam u blaženom stanju
    Zato ženske, samo hrabro!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Carmina saljem pusu! Svima puno ~~~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Carmina,čestitam!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Carmina cestitam!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Prošle godine u ožujku izgubila sam bebu u 17tt zbog glupe pupčane vrpce. Pokušavali smo par mjeseci, zadnja dva sam se nekako pomirila s tim da ne bude više ništa. U siječnju sam napunila 44, mm u lipnju bude 45 i eklatantni smo primjer rušenja svih statistka o trudnoćama bez mpo u našoj dobi. Naime, prije tjedan dana sam saznala da sam u blaženom stanju
    bravo carmina! cestitam!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Rasplakala me žena!!!!!!!!!!!
    Čestitam od srca!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala svima,čestitke onima koji su uspjeli,i ja se iskreno nadam da ču uspjeti jer do danas ništa

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nema predaje larak....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Carmina, cestitam

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kako sam ja ovo propustila??
    Čestitam !

broculla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Draga Carmina, čestitam od srca! Pusa od mene i Lune

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku

Carmina ~~~~~
    Kako ide? je li sve OK?

Slucajno tu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cestitam

Slucajno tu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Sretno vam zene

Slucajno tu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Jel sve ok

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Frendica zatrudnjela s 43 bez problema, po prvi put. Ja i MM imamo super nalaze, krenuli u potpomognute vode s moje 39 i uspjeli iz četvrte, s 40 g. Nadamo se da će sve biti u redu i ovo ponoviti.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sadie, koji je bio uzork neplodnosti kod vas?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nije se potrefilo.
    Svi su nalazi bili dobri, nije bilo dijagnoze, jedino što nisam ostala trudna. Imala sam izvrsne i dobre i osrednje zametke, a na kraju su dobitne bile morule.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Koliko ste dugo pokušavala prije IVF-a?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Par mjeseci ciljali, a negdje godinu ak se potrefi.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Halo drage moje,čestitke onima koje su uspjele,valjda ču i ja jednom,nikako da se dogodi,svi nalazi uredni.

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ah..i moje srce kuca za ono drugo malo...imam 38..pa eto bližim se 40..nezaposlena sam i toalno pesimistična u potrazi za poslom.
    Nikako ne bi željela da mi sin bude jedinac..pa skupljam "hrabrost" i razmišljam o drugoj bebi....hrabrost??!! zato što smo podstanari sa samo jednom plaćom...

E sad, zdravstveni dio me muči..prvi porod placenta praevia..totalna mirovanje od 21tt...teško CR. Sinčić rodjen zdrav, kasnije hipotonus...i blaži motorički problemi.
    Ja, Chronova bolest...hypotireoza...(pod kontrolom) dobila ciklus 2 god nakon poroda...

Znam da je odluka moja...no dobro bi mi došao savjet...da li da pokušam??!! ili ostavim kako kažu bake "imaš jedno hvali Bogu"

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Samo ću ti napisati kako sam ja, tj.mi.
    Nisam mogla ostaviti, i ne pokušati. Pa smo pokušali. I uspjeli od prve. I rodila sam prije 40. rođendana. Treće dijete
    A nije bilo savršeno prije toga, samo kad kažem da sam do tada iz 6 trudnoća i tri poroda imala dvoje djece, dosta je. A sa 7 trudnoća i 4 poroda, troje
    Ni financijski nismo bili super, ali ta se strana života tako lijepo posložila nešto nakon poroda, da mi je tko rekao, ne bih vjerovala.

Uglavnom, nama je to bila dobra odluka. No, naravno da svatko mora sam odlučiti. Moje je srce trebalo još jedno dijete. I gotovo.

ps. slušala sam od svih: što ti je to trebalo...i znaš već one priče...
    E, pa trebalo mi je! I nisam požalila, baš suprotno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja cekam svoju trecu bebu koja bi se trebala roditi nesto prije mog 39. rodjendana (4. trudnoca). Za sad je, hvala Bogu, sve u redu.
    Ostala sam trudna prirodno, s time da imam samo jedan jajovod i cijelu vrijeme štitnjaču sa povišenim vrijednostima TSH, prema kojima bi, medicinski gledano, teško ostala trudna .
    I jos jedna sitnica: MM je stariji od mene 5 godina

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drugo sam dijete dobila iz četvrte trudnoće, sa skoro 39 godina. Ta je trudnoća ("prirodna") prošla bez ikakvih problema, kao i porođaj.

Nije mi dolazilo u obzir da prvo dijete ostane jedinac. Istina, i financijska situacija nam je tada bila bolja.

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, nama je to bila dobra odluka. No, naravno da svatko mora sam odlučiti. Moje je srce trebalo još jedno dijete. I gotovo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj roman972 prvotno napisa Vidi poruku
    Drugo sam dijete dobila iz četvrte trudnoće, sa skoro 39 godina. Ta je trudnoća ("prirodna") prošla bez ikakvih problema, kao i porođaj.

Nije mi dolazilo u obzir da prvo dijete ostane jedinac. Istina, i financijska situacija nam je tada bila bolja.

Slično i kod mene. Ne mogu baš reći da mi nije dolazilo u obzir da dijete bude jedinac, ali smo zaključili da bi bilo dobro da dobije brata ili sestru ako bude išlo.

Prvo sam rodila u 38. godini i iako nam je to bio financijski najteži period, dogovorili smo se da probamo odmah i drugo. Uspjelo je odmah, rodila sam ga s 39+ nakon čuvanja trudnoće, ali sve u rok službe. To je odluka koju nikad nisam požalila. I da - prstom sudbine financije su se kasnije popravile, iako je to značilo da moram puno više raditi i izbivati iz kuće. Preživjeli smo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.09.2014. at 10:22

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Halo,hvala vam na savjetima,vidim pričate o financujama budimo iskreni nikad po tome nebi bilo dibro imati djete,uvjek je malo novca.Nisam napisala da sam prvo djete rodila sa 17g.drugo sa 20,a treče sa 23g.Kako vidite svi su punoljetni,hvala bogu dvoje radi,mnogi mi kažu šta če ti djete u ovim godinama,ali ja imam želju,nemogu to opisati jednostavno je tako.Buba klara SRETNO, svima lijep pozdrav.

Slucajno tu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

A ja još nemam ni prvo a imam 38

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo sa 26, drugo sa tocno 41. Trudnoca sa 40 super bez mucnina, mirovanja, nitko me nije tretirao da sam rizicnija zbog godina. Jedino sam amniocitezu preskocila... Porod brz i jednostavan i prirodan. Evo samo dokaz da ni u 40oj nije kasno i sretno svima!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Samo javljam da je meni prvi pravi ivf super prošao...i da sam opet osjetila onu radost trudničkih tegoba...ali nažalost završilo par dana prije mog 42.rođendana...zato cure moje drage,ne odustajte dok god imate snage i volje...jer neću ni ja!!!!!

Slucajno tu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

carmina svu srecu zelim

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •