Lady mislim da Duphaston ima isti učinak kao utrici al meni je frendica rekla da su utrici malo bolji sad .. Ja mislim da je sve to isto vise manje. Ide na recept..
Lady mislim da Duphaston ima isti učinak kao utrici al meni je frendica rekla da su utrici malo bolji sad .. Ja mislim da je sve to isto vise manje. Ide na recept..
Pozdrav svima! Nadam se da me primate u ekipuDanas mi je 9 dc. Ali imam kratak ciklus, 22 dana. Puno sreće nam svima! Lady, držim fige !
Pa evo ok sam necu se zalit! Brzo se umaram mucno mi je i sl tegobe , jos i ova vrućina tako da ono![]()
U zadnje vrijeme me love neki kao napadaji panike, ajme kako cu, hocu li znati sve, hocu li moći i sl. Bas čudne stvari , neočekivane potpuno.
Jutroo, kavica!
Kristinica, dobro nam došla.
Nadam se da će ti brzo uroditi plodom i da se nećeš dugo ovdje zadržavati. Sretno.
Eto dinstamo se na + 30°c
U 08:02h. ( ma tko je rekao da će i danas bit vruće)
Kak' ste ?
Lady, jel se danas bolje vidi..???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poslano sa mog Samsung Galaxy S 5 uređaja koristeći tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 19.7.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:![]()
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc ll
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
ODBROJAVALICE:![]()
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Posljednje uređivanje od Tayla : 19.07.2015. at 08:32
Dobro jutro!
Mami hvala ti na kavici, baš je pijuckam.
Kristinica dobro nam došla!Dodala sam te na našu listu, pa ćemi zajedno odbrojavati.
Ives uistinu je vruće. Noćas sam se cijelu noć prevrtala po krevetu, umorna, ali nikako zaspati od vrućine.
LadyB jedva čekam da nam se javišNadam se da će danas linija biti deblja i vidljivija da ti se izbrišu sve sumnje koje te muče.
I ne znam šta mi je bilo ono neki dan, ali nisam se sjetila izmjeriti tlak. Inače je moj tlak uvijek jako nizak.
Ne sekiraj se tayla, dođe to tako. Svima se to bar jednom dogodilo. Ja ti takve stvari pripisujem stresu. Malo stani. Udahni i polako . Tjelo ti je dalo znak da usporiš.![]()
Taj dan je stvarno bilo prevruće, a i oni silni projektići o kojima sam pričala.. sigurno je to.
Ali evo, sve je gotovo i imam još tjedan dana GO koji ne namjeravam provoditi radno. Odsada samo opušteno ljenčarenje. Primjerice, evo jutros sam popila kavu i doručkovala, pa opet ubila okoTek sam se probudila
![]()
Tako je..lijepo se sad odmaraj i uživaj ko prava. Godišnji za to i služi![]()
Jutro cure, evo uriniranje obavljeno i ja ne vidim više niš na tom testu...od sinoć me ni ne tingla onako prepona...
mislim da se ipak nije uhvatilo... Naravno, pričekat ću još razvoj do menge, ali tako je kako je...
Malo sam razočarana, jer sam se fakat ponadala i svi simptomi kao i zadnji put su bili tu, ali prošla sam ja i gorih šokova od biokemijske i negativnog testa![]()
Lady, prićekaj još malo pa ćeš vidjeti. Još je ipak rano. Čekaj da ti kasni par dana pa ponovi test. Kada bi ti trebala doći m?
nije još ništa gotovo. Ja ti se uvjek nadam do zadjeg. Možda sam zato i izdržala sve ovo. Okruži se samo pozitivom.. i reci si sama ako i ne bude sada, uspjet će neki drugi put i dobro.
Vjeruj mi da je tako. Tanita je zbilja bila u pravu..tek kad si nekako posložiš stvari..onda ti se i posreči ^^ Držim tina najjaće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lady,aj ga pusti da se osuši pa nam ga zaljepi tu. Jer na onom zadnjem testiću se baš vidla crtica. Jel ista marka testa il neki drugi,koje je osjetljivosti?
A ja ti![]()
do neba!!
ladyB, ne želim ti davati lažne nade, ali meni se isto nakon jaaako bljede crtice, kad sam za par jutra očekivala da će se vidjeti jače, nije vidjelo ništa, odnosno slabije dosta...mislila sam i ja tada da je biokemijska i baš bila skroz u bedu...uspoređivala sam testove cijelo vrijeme i nije mi bilo jasno kako se raniji test vidi (na 10dpo), a radila sam ga s jutarnjim urinom, a na 12dpo ne...taj dan sam radila betu i bila je 24!!!
gle, ovo su tako male vrijednosti da se teško uhvati testom, a koncentracija urina ovisi i o količini tekućine taj, odnosno dan ranije. odi sutra izvadi betu i bit ćeš sigurna što se događa! pogotovo, s obzirom na tvoju analizu, treba ti točna potvrda!! sretno!!!!
Posljednje uređivanje od kudri : 19.07.2015. at 12:31
Kristinica, dobro nam dosla
Lady, maco opusti se...znam kako se osjecas, i ja sam jucer bila ljuta i razocarana, i lijepo mi je isto tako mm rekao, smiri se mislim da nista od toga dok nam se jos neke stvari ne posloze. Jer u medjuvremenu se puno toga dogodilo- krenuli u novi zajednicki posao(staracki dom, ne znam jesam li to ikad spomenula), znaci mira nikad nemamo jer vjecito radimo. Zatim preselili se iz svoje kuce u stan od 40 m2, more renoviranja, stresa i svega ostaloga da ne davim vise..... A ja bi sada silom i bebicu, a to ocito ne ide tako, stalno mislim da mi zadnji vlak odlazi , a i imala sam ful nade za ovaj ciklus.... I da, uzasno sam svadljiva, nabrijana, i nekako jadna.... Eto sad sam vas utusila sa svim i svacim ( dosao je i taj dan) .....![]()
![]()
Žužy toliko sam bila u bedu da nisam ni pokusavala slikat, al sto Kudri kaze nisam uzela obzir sto su ti testovi ne znam koje osjetljivosti i da je i dalje rano.. Al vam samo kazem kako se meni cini.
Romeo dok je takva guzva cak je i lakse ne bit opsesivan ali shvacam te, tebi je sad vrijeme i tesko je to ignorirat kad zelis..i budes..ne brini![]()
Hej, curke!
Uf, samo se povlačim po kući od ove vrućine. Jeeeeeeeeeedvaaaaaaaaaaaaa čekam moreeeee
Kristinica, dobrodošla! Reci nam malo o sebi; koliko se trudite, koliko godina, ima li kakvih dijagnoza...
LadyB, znam kako ti je; ima crte, nema crte i igra živaca, mix emocija... PS= otkrit ću ti tajnu... meni se na 10. i 11. dc pojavila sjena, 12. je nije bilo, 14. se vidjela. Pa,draga, crta se pojavila, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se vrati!
dominik, strahovi počnu od tog plusa i više nikad ne prestaju, što je normalno. Bitno je da ih staviš pod kontrolu i ne zamaraš se previše njima. Bar na ovoj temi znamo da je plan da plana nema. A ja ne sumnjam ni sekunde kad bebolino dođe da ćeš biti najbolja majka na svijetu jer već sad to jesi
Romeo, stvarno puno toga sad prolazite, čestitam na vlastitom biznisu, super mi je kad ljudi izađu iz okvira i krenu nešto svoje. Nisam uhvatila koliko godina imate, ali nemoj da te uz sve obveze koje imate i to opterećuje. Ja sam se prestala opterećivati sa ičim. Posao je posao, odrađujem ga najbolje što mogu, ako im ne pašem, uvijek postoji otkaz; sposobna sam, vrijedna sam, naći ću nešto... Dijete- želim ga više od svega i znam da ćemo dragi i ja biti roditelji, ne jednog, već barem trojeOvaj spontani mi je samo dao vjetar u leđa, koliko god to čudno zvuči.
Ives, kako si nam?
Tayla, pohvala za listu, ide ti super! Očekujemo i tvoja dva bloka uskoro! A što se tiče epizode, obzirom na vrijeme i stres, mislim da nije ništa ozbiljno. Drži nam se još do godišnjeg!
Btw, ponukana vašim čašicama i trakicama, danas pišnula jednu lh (bila negativna), i pri brisanju primjetih krv. Pošto mi je danas 20dc, pretpostavljam da M nije, vjerovatno opet neki spotting. Ah, tko će ga znati!
Posljednje uređivanje od Tanita14 : 19.07.2015. at 13:46
Kristinica dobrodosla oprosti na kasnoj reakcijiako citas vidis da sam u sto muka
Tanita to ti je jos sve after effect..mozdadolazi M za koji dan. Znaci ima i takvih slucajeva da dode crta pa odeajme stresa!
Tanita, hvala, trudim se da je što urednije napravim, dok mi je prvih dana uopće bio pothvat napraviti listu s ispravnim podacima
Iako je u mene bila biokemijska, dakle trudnoća je puno kraće trajala, znao mi se pojaviti spotting koji put nakon toga u tom ciklusu, a spotting inače nikada nemam.
Hvala vam na dobrodoslici ! Već mi je lakše![]()
Lady razumijem te potpuno. Jednom mi je kasnila 10 dana, ne znam koliko sam testova popisala, svi negativniAli sam uvjek nalazila razlog da pisnem još koji . Sad sam spala na dva pa stedim ..
Tanita, MM i ja pokušavamo 3 godine . Svi nalazi su u redu i kod mene i kod njega. I hormoni i zaliha j.stanica mi je dobra. Imam dokazano ovulaciju.
Nisam jedino hsg radila ali to ću kad se odlučimo za inseminaciju. Nekako mislim da sam zdrava i da ce biti beba, samo neće ona kad mi hoćemo
Moj ginekolog izbjegava ciljane odnose i stimulaciju, valjda mu se neda.
Morala bi kod privatnika al u dr.gradu. Počela sam piti folnu i vitamine i naručila se kod homeopate. Pratim lh trakicama ovulaciju. Ovih dana smo 'vrijedni'Oprostite na dugom postu..
Ives, hvala na lijepim željama, želim ti mirnu trudnoću bez stresova i da nam rodis lijepu i zdravu bebicu..
Tayla, hvala na listi, već mi izgleda obećavajuće![]()
Evo uslikala sam najvjernije što se da uslikatovako izgleda test kad se osuši, nakon cca 15-20min, ima tzv evap line, osjetljivost je 25mUl,s ebaya je al sam ih već koristila i šljakali su..
http://i60.tinypic.com/351982r.jpg
http://i58.tinypic.com/21ompgp.jpg
A nis budemo cekali oce menga doci u srijedu..testirati i dalje do tad..
Koja igra živaca :/
Jutro cure, kavica....kod mene vec popijena...
Tayla, novost kod mene, danas mi je 2 dan ciklusa..
Jucer popodne provela u bolovima... Tako da krecemo ispocetka...
Lady, sretno
Tanita, ja cu ove god 30, a muz ima 33 god. Trudimo se i na poslovnom putu i ovom privatnom..ovaj posao je velika zrtva, ali bar sam sretna jer radim sama za sebe i sve imam pod kontrolom....( inace sam kontrol frik, zato me i nervira zato sto ovo s bebom neide, a jos i svi oko nas uspjevaju samo tako).....a vrijeme prolazi... Zelim vam da sto prije budete roditelji, bit ces predivna majka svojoj djecici...![]()
Posljednje uređivanje od Romeo85 : 20.07.2015. at 08:26
Lady ja opet vidim crtu!
Jutro cure,
kod mene i dalje sve isto,i 12dpo...sad sam već uvjerena da menga dolazi
Xavi i Mami ja čekam da netko drugi počne piškiti da malo razbije ovu seriju mojih testova
Tanita vjerujem da ti je onda taj 14dpo bio veeeeliko iznenađenje, rado bi i ja jedno takvo...
Ives kad ti je pregled?
Dominik meni stalno prolazi kroz glavu kako mi se, nakon tek 2 ciklusa od spontanog, endometrij maternice nije dovoljno zadebljao da se implantacija dogodi uspješno
Romeo znam kako je lijepo biti svoj gazda jer sam i sama svoj gazda, iako i to ponekad zna biti stresno kada tvoj posao ovisi od projekta do projekta. Zato moj M ima potpuno suprotan posao ali jako puno putuje zbog istog. Evo danas je baš otišao za Njemačku i vraća se u četvrtak, tako da nam to nekad stvara probleme kada nije doma oko O. Ovo sa straračkim domom je uz ovu poslovnu stranu po meni i jedan plemenit čin koji može čovjeka nagraditi i s druge strane jer čini dobrozato ti pohvala na tome. Za bebu je najbitnija stvar da dođe u sretan dom i ispunjenu obitelj. Sorry nisam shvatila jel živiš na moru ili na kontinentu?
Kristinica 3 godine je već poprilično dugo, ne želim te ubedirati, ali možda da promijeniš ginekologa i vidiš kakvo je neko drugo mišljenje, jer sigurno ima načina da se to malo izvidi i pogura![]()
Jutro komadi!
Kavicu popila i topim se a trebam popodne na posao. Glava me boli i najrađe bi spavala.
E da, i ja vidim crtu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 20.7.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:![]()
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc ll
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
ODBROJAVALICE:![]()
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Pozdrav, drage moje!
Romeo žao mi je što je stigla... Drži se!
Mami i ja se topim, kada će ove vrućine barem maalo splasnuti?
LadyB ja opet vidim liniju, vidim je, vidim je!A to što si spominjala za endometrij... ja sam isto neko vrijeme tražila u svemu moguće uzroke, pa tako da mi je endometrij nakon tih biokemijskih otanjio. Molila sam ginekologa da malo bacimo oko naUZV koji put i on me uvjerio da je sasvim lijepe debljine. Ne mogu se sada sjetiti točno mm, ali mogu i provjeriti u nalazima.
Samo se ti opusti, jer mi je sve ovo i više nego obećavajuće.
Kristinica nadam se da će ti naše odbrojavanje donijeti sreću
Ives kako se ti osjećaš? pričaj nam malo
Ja trebam u petak subotu dobiti pa mi je rano jos. Potrosila sam zalihu ebay testica pa mi se ne da kupovati ovdje vise radi toga jer znam da mi nema smisla jos nego radi cijena. Al me hvata pms lagano tako da necu test ni raditi, nakon epizode iz nekog od prijasnjih ciklusa zarekla sam se da cu test uradititek nakon pozitivne bete, cisto da vidim kako to izgleda haha
Hej , haj drage moje!
Evo da vam se javim. Uvz, obavljen .
Trudna sam isto kako sam si i računala 5+3, i vidi se za sada samo gestacijska. Rekao mi je doktor da je to normalno i da se ne brinem što se samo to vidi , ( ali vi ste me smirile puno prije, pa se njegovo ne računa
) Pitala sam ga koliki mi je endometrij jer me jako zanimalo pošto sam na zadnjoj folikulometriji imala svega 5mm, e
sada je debljine 15mm ( blaženi sok od cikle i svježi ananas).
Od sutra krećem u kompletnu obradu svega... pa se psihički pripremam na čekanja po ovim vrućinama. Mučnine imam ali su još slabe.. mogu ih savladati. Cicke me ponovo počinju boljeti, sve u svemu, ok se osjećam. Idući uzv kroz 10-tak dana , nadam se da će do tada moje malo srčeko već kuckati![]()
A vama, mojim najdražim trudilicama želim od sveg svog srca da mi se što prije pridružite.![]()
Ives draga, čestitam ti od srca!!!
Čekamo te na trudnicama !
Divne vijesti Ives, tocno kako smo i ocekivale. Nadam se da ce mucnine zaobicit te u sirokom luku![]()
Čestitke Ives !
Lady, išla sam kod privatnika pa mi dala upute šta da obavim od nalaza ali me poslala kod socijalnog jer ce me to skupo izaći. Poslije je zatvorila ordinaciju.
Morat ću kod privatnika u dr.grad. Ali nekako se nadam ovaj ciklus, baš smo fino pokrili, 5 dana prije O i još trebamo 2 poslije ( Ivesin recept![]()
Hvala vam curke moje![]()
Kristinica, baš si me nasmijala s ovim (ivesin recept)![]()
ako ćeš po mom nekom receptu onda ćeš morati 5 dana prije "O" 2 ili 3 puta na dan xD i dva dana nakon "O" po 2 puta
i to naravno s jastukom ispod guze barem 30 min, eto meni je to bilo dobitna kombinacija.
Uuu, Ives, pa nisam onda dobro recept odradila, fali mi onih par " kašika brašna" svaki danBudem idući ciklus... Valjda će to MM izdržati, he he
![]()
Ives, sve je onako kako treba biti i bas sam sretna zbog toga
Curke, popratim ostale za dan-dva, umorna sam k'o konj!
Ajme, nema me par dana, a ovdje svega novoga....
Kristinica dobrodošla i nadam se da će ti odbrojavanje s nama donijet sreću i da ćeš uskoro biti trbušasta!
LadyB i ja vidim drugu crticu (istrenirano oko)...držim fige da je to to!
Ives, tako te je lijepo čitati, uživaj i želim ti školsku trudnoću
I Romeo, baš mi je žao zbog menge, ovaj ciklus se baš činio kao dobitan. Držite se ti i dragi, imate dobar plan, ako ne bude išlo na ovaj način bude na drugi, nadam se da će vam uskoro uspjeti..
Ostalim curkama, u kojim god da ste fazama, sretnoo!
Jutro svima..kavicaaaa![]()
Kristinice, nadam se da nećeš morati idući ciklus hopsati po mom receptu..i držimda je i po tvojem uspjelo
![]()
Tanita, evo počela sam se polako opuštati..i zbilja se nadam da će biti sve ok.
Kako si mi ti?
Zenii, hvala ti![]()
Kako si nam ti..?? Jel ima što novoga?
Cure, di su nam nestale Petticoat, *sunshine*,šiškica,
wannahavenoah????
Posljednje uređivanje od Ives000 : 21.07.2015. at 05:58
Jutro!
Kavica se pije, već je vruće a čeka me hrpa robe za peglanje.
Ives sad uživaj.
Moj spoting se javio tako da ništa ovaj mjesec.
Svima za sve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~.