Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Odbrojavanje 7/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

LadyB, vama je ovo prvi pokušaj nakon ab?

Ja sam se sinoć raspala pod tušem oko jedan u noći... sama pomisao da nam je do bebice trebalo godinu i pol ciljanih odnosa, pretraga, vitamina, trakica, toplomjera me u tom trenutku više bacila u bed nego sam spontani. Znam da je o tome sad prerano razmišljati, možda nas čak i pogodi sreća, pa uspijemo ubrzo u novom pokušaju, ali... jednostavno me to skršilo
    Posljednje uređivanje od Tanita14 : 03.07.2015. at 12:40

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku
    LadyB, vama je ovo prvi pokušaj nakon ab?

Ja sam se sinoć raspala pod tušem oko jedan u noći... sama pomisao da nam je do bebice trebalo godinu i pol ciljanih odnosa, pretraga, vitamina, trakica, toplomjera me u tom trenutku više bacila u bed nego sam spontani. Znam da je o tome sad prerano razmišljati, možda nas čak i pogodi sreća, pa uspijemo ubrzo u novom pokušaju, ali... jednostavno me to skršilo
    Da...iako je gin nakon pregleda rekao da možemo i već prošli (koji bi bio prvi ciklus nakon) nekako nisam bila sposobna razmišljat o tome...baš o tome u smislu sve iznova pazit, brojat, čekat, ciljat, kalkulirat...a mi smo još imali sreće da se i brzo uhvatilo...ali meni se činila vječnost jer sam bila nestrpljiva...

Znam sve, ja sam se raspadala i sakupljala svako toliko...ali bih nekako tako to izbacila iz sebe pa bi mi bilo malo lakše... Ovo je proces u kojem je teško sačuvati zdravu pamet, i ne može to nitko tko to nije prošao razumijeti... Sama sebi redovito izdjelim sve moguće kliše fraze ali tako ih živim, pa sam se pomirila s tim da sam ja jedan nestrpljivi realist i da se moram naučiti sama sa sobom nositi
    Tanita, još je sve to svježe i trebat će ti nešto vremena, nadam se da ćeš već za 2mj moći razmišljati o novoj T, i nadam se da će i nova T doći onda ubrzo nakon toga, ali sada korak po korak od pregleda, do pretraga do prve menge..tako sam ja sebi nekako zadala etape sve do ovog ciklusa. I sad je došlo na red i pokušati opet...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •