Da...iako je gin nakon pregleda rekao da možemo i već prošli (koji bi bio prvi ciklus nakon) nekako nisam bila sposobna razmišljat o tome...baš o tome u smislu sve iznova pazit, brojat, čekat, ciljat, kalkulirat...a mi smo još imali sreće da se i brzo uhvatilo...ali meni se činila vječnost jer sam bila nestrpljiva...
Znam sve, ja sam se raspadala i sakupljala svako toliko...ali bih nekako tako to izbacila iz sebe pa bi mi bilo malo lakše... Ovo je proces u kojem je teško sačuvati zdravu pamet, i ne može to nitko tko to nije prošao razumijeti... Sama sebi redovito izdjelim sve moguće kliše fraze ali tako ih živim, pa sam se pomirila s tim da sam ja jedan nestrpljivi realist i da se moram naučiti sama sa sobom nositi
Tanita, još je sve to svježe i trebat će ti nešto vremena, nadam se da ćeš već za 2mj moći razmišljati o novoj T, i nadam se da će i nova T doći onda ubrzo nakon toga, ali sada korak po korak od pregleda, do pretraga do prve menge..tako sam ja sebi nekako zadala etape sve do ovog ciklusa. I sad je došlo na red i pokušati opet...