Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Odbrojavanje 7/2015

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Ives .. Prerano.. Čekaj da ti kasni koji dan pa onda, znam, dobra mi je ta fora jel da..

Hhaahahahah baš si me nasmijala al' onako od srca ..ma strpljiva ja, jel se ne vidi ...
    a još samo dan prije sam bila tako pametna i ponosna sama na sebe ..i vid' me danas..šta mi bi?

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku

Ives 10dpo je na knap i navučen da bude nešto na testu, tako da ima još nade ja sam zadnji putpočela testirat od 8dpo, i na 9dpo uhvatila neku sjenkicu koju sam samo ja vidjela, onda sam 10dpo uhvatila naaaaajnevidljiviju liniju...al vjeruj mi neka crta vidljiva iz aviona nije bila prije 14dpo...(ebay testovi)
    ma neću više piškiti dok ne dođe dan za to ( ni manje ) Neka si ti to dobro pokrila.. a sad ide trening živaca

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Haha, ives bas smo smjesne mi zene, al ne mozemo protiv sebe, takve smo i gotovo....sacekaj jos pa ponovi, drzim fige, i ja vec planiram kad cu piskiti, al trebam jos cekati ohohooo.... Nekako mi je pvaj ciklus poseban, tako da te skroz kuzim....
    istina, baš znamo biti smješne.... tebi puno puno sreće i da dodamo još koji blokić uz ime.

Citiraj ankica prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam,reko je da kad stignu nalazi dogovorit cemo se oko odgovarajuce terapije
    Sve sto zelim je odmor,glava me boli i najradije bi dan provela cmrljeci u krevetu,da se isplacem...napustam vas cure,javim vam jos drugi tjedan kad budu nalazi gotovi...moji snovi o trudnoci su se rasprsnuli ko balon od sapunice,nevjerujem da cu uskoro biti kotrljajuca,tako da cemo se cuti,ali sumnjam da ce to bit uskoro
    Draga, znamo mi kako ti je. Ali nemoj zbog toga biti toliko jadna, zbilja danas ima puno metoda s pomoću kojih mi s zdravstvenim problemima možemo postati majke. Sjeti se mene kad sam ulazila u sve ovo..nema dugo, a već sam toliko toga napravila. Ovo je početak jedne lijepe priče , priče koja će te dovesti do tvoje malene mrvice. Zato nemoj biti tužna jer si sa svakim nalazom , svakom kontrolom bliže svojoj mrvi. Sretno draga

Citiraj biserko prvotno napisa Vidi poruku
    Ives, pa meni je prosle sedmice bio negativan test...
    hm..ima nešto u tome..mudro zboriš!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 08.07.2015. at 12:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •