Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Odbrojavanje 7/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Najbolje je da nemam testova uopće u kući, jer nikada, baš NIKADA, nisam dočekala unaprijed određeni dan kada smijem iskoristiti test, a da nije ludo prerano

No, ono što je zapravo najluđe u tome jer da kada prvi test pišnem, zapravo samo započnem još veće ludilo. Jer onda slijedi: a) ako je test slabo pozitivan, trči kupi barem još tri da i na njima provjerim je li stvarno pozitivan

ili

b) negativan- onda kupi još barem 2, jedan da odmah provjeriš je li možda prvi test bio u krivu. A drugi da imaš za već unaprijed određen datum

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tayla, IvanaSky, Ives ma da vam iskreno kažem prihvaćam apsolutno svo to ludilo i ustvari se ni najmanje ne opirem, ako imam iracionalnu potrebu za tim skinem je s glave i ostatak dana bar normalno funkcioniram do sljedećeg jutra..ono što mene trenutno zaista muči je to što me ovih dana ''ne imanje ikakvih simptoma'' ustvari posdsjeća na onda kad sam ostala trudna, pa sam malo nervozna jer je moje nadanje sad isprepleteno s mnogo strahova. Imam identično pikanje/trnjenje u predjelu prepone iz smjera jajnika prema nozi i cice me ne bole nego su samo punije za nijansu nego inace... Ustvari govorim sebi da je psihosomatski zbog svega sto sam prosla, ali se i dalje nadam da nije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •