Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Odbrojavanje 7/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Jel prepre tragično kaj sam piškila jutros na 8dpo
    imam tonu tih testića s interneta pa me strah da ne propadnu
    Kakvi tragično, imala sam ja faze piškenja od 1 dpo-nekako mirnije započnem dan kad riješim taj test, ovako se samo unervozim

Citiraj melange prvotno napisa Vidi poruku
    ladyb, bolje da umre selo nego običaji
    Umirem!!! Upravu si, svakako. Molim curke, imajte ovu izjavu na umu kad god mislite da ste piškile prerano. Nema prerano (osim kad je minus,ofkors)

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje je da nemam testova uopće u kući, jer nikada, baš NIKADA, nisam dočekala unaprijed određeni dan kada smijem iskoristiti test, a da nije ludo prerano

No, ono što je zapravo najluđe u tome jer da kada prvi test pišnem, zapravo samo započnem još veće ludilo. Jer onda slijedi: a) ako je test slabo pozitivan, trči kupi barem još tri da i na njima provjerim je li stvarno pozitivan

ili

b) negativan- onda kupi još barem 2, jedan da odmah provjeriš je li možda prvi test bio u krivu. A drugi da imaš za već unaprijed određen datum
    I ja sam ovo mislila pa u dva dana potrošila cca 60ak kn na testove kad sam potrošila svoju ebay zalihu. Eee, onda sam se opametla; i ja spadam u skupinu ranopiškilica

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, test negativan....
    Ali dok god ne dodje vjestica, znaci jos nekih 7,8 dana, ja se nadam
    Dok god ima nade, mi vibramo, draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
    Meni krenuo spotting, znači M samo što nije..a baš sam polagala velike nade ovaj mjesec, uhvatila O s lh trakicama, pokrili dane i opet niš..
    Zao mi je, bejbe. Ona glupa, a tako istinita "Kad se najmanje budeš nadala...."

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu vjerovat da me mučnine peru tako rano, i osjećam s lijeve strane onako u ravnini trtice i jajnika tupu bol koja se pojavi par puta dnevno..najviše kad sjedim...jel to normalno???? Strah me jako vanmaternične... nadam se da je sve u redu ne želim više tržiti po internetu jer se jako isprepadam i onda se sam isfrasiram...
    Već ti je neka cura napisala, sve je to normalno...bebolino se gnjezdi; sve se unutra širi...Mene je desna strana užasno zatezala, isto me bilo strah vm, pa sam zato i išla 6+0 na uvz, i lijepo se vidjela gv i žv u maternici.

Znam da glupo zvuči "Ne brini se", ali probaj bar što pozitivnije razmišljati i svaku negativnu misao što prije zamjeniti nekom lijepom. Brzo ćeš ugledati svoju mrvu. I svaki put kad te uhvati strah i dilema, sjeti se što bi ti rekla jednoj od nas u toj situaciji

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislite da nisam provjerila još jednom ovaj test od jutros u smeću ?!? naravno, gledala sam ga toliko dugo da sam čak i vidjela nešto (između redaka čitajte ''ništa'' )
    I dalje sam bez nekih simptoma, fakat mi samo krulji sve dolje u trbuhu...al sada više nemam pojma jel to probava

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Mislite da nisam provjerila još jednom ovaj test od jutros u smeću ?!? naravno, gledala sam ga toliko dugo da sam čak i vidjela nešto (između redaka čitajte ''ništa'' )
    I dalje sam bez nekih simptoma, fakat mi samo krulji sve dolje u trbuhu...al sada više nemam pojma jel to probava

I ovo je nešto svim trudilicama jaaako poznato: i kopanje po smeću i piljenje u test sve dok oči ne zabole. Ali treba buljit i buljit sve dok oči ne natjeram da vide 2 linije

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tanita kako si ti? fizički sve dolazi na svoje?

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

LadyB, ja do svog pozitivnog testa nikad ni sjenku nisam ulovila koliko god puta vadila iz smeća tak da ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sjena pretvori u ll!

Ja sam ok, nema bolova, nema spottinga, čak mislim da ovih dana pišnem neku lh trakicu čisto da vidim vraća li se tijelo u funkciju Jel' koja od vas nakon kiretaže išla na vađenje bete ili ste samo čekale prvu M? Malo sam čituckala, pa me to zbunilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •