Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Odbrojavanje 7/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

LadyB hlade mi se 2 pivice za večeras kada sve ovo dovršim, sjednem ispred kuće okružena svojim cvijećem i najnovijim primjerkom - MINI RUŽA, knjiga u ruke i guštancija. Nazdravimo nas dvije, tko će se još pridružiti??

Dobro za tebe, najbolje je kada tako nešto dovršimo i prije roka, na miru. Inače tako i funkcioniram, al sam se baš "natovarila" poslićima misleći kako imam ionako previše vremena zbog GO. Al ovaj jedan posao sam malo odugovlačila, kada mi jučer kažu da im treba biti do nedjelje.. uh.. al već sam danas obavila 50 % posla

P.S. Twoweekwait stalkam već dugo, dugo vremena

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    LadyB hlade mi se 2 pivice za večeras kada sve ovo dovršim, sjednem ispred kuće okružena svojim cvijećem i najnovijim primjerkom - MINI RUŽA, knjiga u ruke i guštancija. Nazdravimo nas dvije, tko će se još pridružiti??

Dobro za tebe, najbolje je kada tako nešto dovršimo i prije roka, na miru. Inače tako i funkcioniram, al sam se baš "natovarila" poslićima misleći kako imam ionako previše vremena zbog GO. Al ovaj jedan posao sam malo odugovlačila, kada mi jučer kažu da im treba biti do nedjelje.. uh.. al već sam danas obavila 50 % posla

P.S. Twoweekwait stalkam već dugo, dugo vremena
    Jaooo i ja bi si pivce veceras hlaaaaaaadno!

Ja sam ustvari očito totalni amater i wannabe kad prvi put čujem za tu stranicu , Tayla naučit ću ja još svašta ovdje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •