Pokazuje rezultate 1 do 50 od 321

Tema: Pocela sam vikati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mene i dalje muči to ponašanje u restoranima i kafićima...ne bi li trebalo moći smiriti djecu za tih 10-15 minuta? Pa i ovako malu..ne bih htjela do osnovne škole za njom trčati...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Mene i dalje muči to ponašanje u restoranima i kafićima...ne bi li trebalo moći smiriti djecu za tih 10-15 minuta? Pa i ovako malu..ne bih htjela do osnovne škole za njom trčati...

Neku možeš smiriti, neka će izdržati 20 min, neka će sjediti i 2 sata kao jedan dečkić sad za vikend star godinu dana. Naime čekali smo djecu koja su bila na rođendanu u igraonici i bila je mama na kavi s djetetom od godinu dana koje je 2 sata sjedilo u kolicima zabavljajući se ključevima, žlicom, bocom vode.
    Moja nema teoretske šanse da bi tako sjedila s godinu, dvije, tri pa i nismo išli po kafićima osim na moru kad je ona onda mogla trčati okolo ali je obavezno jedan od nas morao s njom.
    Od 4-te godine na dalje mogli smo neko kraće vrijeme, sad i malo duže, ali se oboružamo tj. ona se sama oboruža knjigama, bilježnicama, flomasterima i sličnim.

Mi kad idemo u šetnju J. prvo otplače nekih 10-15 minuta jer će njoj biti dosaaaadnooo šetati, onda krenemo pa joj pričom skrenemo misli i bude ok, a kad je bila manja morali smo skakutati, trčati, preskakati crte jer bi inače plakala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •