Pokazuje rezultate 1 do 50 od 321

Tema: Pocela sam vikati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mitrovski , da ti dijete nije malo i zensko mislia bih da opisujes M.
    Mogu ti obecati da ce odrastanje biti puno izazova , ali i ( pozitivnih) iznenadenja kada se najmanje nadas.
    Jučer joj kažem kako sam rezervirala kamp u Biogradu na moru onih zadnjih 5 dana kad su praznici u 6mj. Pokazujem joj slike na računalu jer mora sve vidjeti i znati, kako, šta i gdje i super, veseli se i krene plakati. Joooj to je dugačak puuut, biti će mi dosadno i biti ću žednaaa i gladnaaa .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer joj kažem kako sam rezervirala kamp u Biogradu na moru onih zadnjih 5 dana kad su praznici u 6mj. Pokazujem joj slike na računalu jer mora sve vidjeti i znati, kako, šta i gdje i super, veseli se i krene plakati. Joooj to je dugačak puuut, biti će mi dosadno i biti ću žednaaa i gladnaaa .
    Ako uspiješ naći knjigu Pollyanna (sad vidim da je prevedena i kod nas: http://gkr.hr/Magazin/Prikazi/Eleano...rter-Pollyanna) možda bi to moglo pomoći tvom djetetu da okrene svoj stav.

Pollyanna je djevojčica koja u svakoj stvari traži DOBRU stranu. (Evo, tu imaš o toj knjizi na engleskom - https://en.wikipedia.org/wiki/Pollyanna)

Ja bih pokušala sa svojom djecom vježbati nalaženje dobrih strana. Tvoja cura je jako dobra u nalaženju loših strana, pa bi joj možda pomoglo, da joj na neizravan način pokažeš kako se može svjesno i s voljom promijeniti pogled na stvari.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni ovo super pali za neke stvari,tipa ne kazem - ne mozemo plesat jer su igracke pobacane po podu' nego ' ajmo pospremit igracke da imamo vise mjesta za plesanje'. Iako u nacelu kombiniram, nemoj jest bonbone- boljet ce te trbuh,pokvariti ce se zubi itd.bolje djeluje nego ' jabuka je zdravija ' :p

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •