Pokazuje rezultate 1 do 50 od 321

Tema: Pocela sam vikati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    I ja vičem..u zadnje vrijeme, neispavana sam zbog cicavca i umorna od stalnih bitki.
    Najbolje je kad mi nakon cijelog dana (vrtić pa park od nekoliko sati pa doma igranje) prije spavanja krene tuliti da ne bi išla spavati jer se danas UOPĆE nije igrala i ona bi se sad malo poigrala..

Uglavnom, peče me savjest nakon vikanja i sram me bude. Ali živci su mi sve tanji, a umor sve veći.
    Moja mlada ( suradljiva) tuli kad je umorna. Njoj je umor okidac za ludilo.
    postoje dvije vrste vikanja.
    ono kad roditelj gubi zivce jer je preumoran i dekoncentriran, i edukativno.
    Edukativno je vikanje ono koje se koristi ciljano da bi se dijete resetiralo sa drugom zvucnom frekvencijijom .
    Moj stariji sa ADHD-om i odlicnom slusnom paznjom super reagira na poviseni ton, ali samo ako je kratkog trajanje .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mlada ( suradljiva) tuli kad je umorna. Njoj je umor okidac za ludilo.
    postoje dvije vrste vikanja.
    ono kad roditelj gubi zivce jer je preumoran i dekoncentriran, i edukativno.
    Edukativno je vikanje ono koje se koristi ciljano da bi se dijete resetiralo sa drugom zvucnom frekvencijijom .
    Moj stariji sa ADHD-om i odlicnom slusnom paznjom super reagira na poviseni ton, ali samo ako je kratkog trajanje .
    Točno tako.

Daješ do znanja da misliš ozbiljno, ali ne namjeravaš derati glasnice dulje od 5 sekundi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •