Pokazuje rezultate 1 do 50 od 321

Tema: Pocela sam vikati

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Shvatila sam vec neko vrijeme da dobije tantrum ako ne najavim promjenu situacije pa zato mahanje, pozdravljanje svega, ljubljenje beba, i da, to jos malo pa idemo pali
    ostavila sam je na igralistu da krene za mnom, ona ostala i rasplakala se, to vise nikad
    ucjene slabo pale
    Izbace me iz takta kad krenu divljat, moja nervoza im jos i poticaj?
    ima trenutaka kad je tuta pokakana, guza je za brisat, druga se naviruje u tutu, a ja ne znam kud cu prije, i nervoza krene
    Dobro je dok je samo tuta pokakana, moj stariji je u takvom trenutku gurnuo prst u kakicu pa u usta! Sad je to smiješno, ali dok se događalo, osjećala sam se ovako kako si ti opisala - razvlačili su me na sve strane. Dobra vijest - s trećom godinom to prođe. Ne dok navrše nego negdje u toku treće godine. Sad ti je baš teško... Još su male da bi bile same, a pokretne su i svaki trenutak moraš nadzirati da ne bi bili prsti u vratima, sapun u očima, kakica u ustima i slično. Nešto spriječiš, a nečega se kasnije ovako prisjećaš.

Bilo bi super da imaš nekoga da te tu i tamo zamijeni, bar na trenutak. MM je 1x tjedno odvodio po jedno dijete popodne sa sobom k svojoj mami. Njima je bilo super, a i meni isto.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.07.2015. at 14:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •