Moja će uskoro 19 mj i još ne vičem na nju....jošNaravno da dira peć, štednjak, vadi robu iz mašine...u principu imitira sve što mi radimo. Zato mi je glupo da vičem ili govorim NE NE, reagiram jedino ako je u opasnosti ali i tad izbjegavam dernjavu jer tek tada ubaci u petu pa je ne stignemo spriječiti u naumu. Jako je znatiželjna (od rođenja) pa sam skužila da ako ne dramim oko nečega onda uglavnom izgubi interes, a sve što je NE je tek onda zainteresira. Iz parka uglavnom idemo bez suza. Jednom se desilo, ali zato što sam je samo utrpala u kolica...a ne ide to tako moram je namamiti hranom ili nekom pričom što ćemo sve raditi kad dođemo doma. Muž je nedavno počeo vikati na nju što me jako iznenadilo jer je do sada bio puno popustljiviji od mene (od kad radim je promjenio ploču) i što je najgore na njega reagira (plačem) a ja probala viknut (bacila mi je mobitel na pod ) a ona mi se smije. Za sada me uglavnom sluša i jako reagira na moj izraz face i po tome zna da li odobravam ono što radi. Čak sam joj dopustila da dirne peć i sad je izbjegava u velikom luku. Mene više brine što me počela tući (šamarati i grebsti) ako nešto nije po njenom, ali to bude kad je pospana. Ne znam di je to naučila??? I tek nakon petog puta što joj kažem da kako je nije sram mamu tuči i da se mamu ne tuče nego grli, i tek onda me zagrli i kao da se zasrami. To mi je jednom i vani napravila, totalno me iznenadila. Nadam se da je neka prolazna faza?

Naravno da dira peć, štednjak, vadi robu iz mašine...u principu imitira sve što mi radimo. Zato mi je glupo da vičem ili govorim NE NE, reagiram jedino ako je u opasnosti ali i tad izbjegavam dernjavu jer tek tada ubaci u petu pa je ne stignemo spriječiti u naumu. Jako je znatiželjna (od rođenja) pa sam skužila da ako ne dramim oko nečega onda uglavnom izgubi interes, a sve što je NE je tek onda zainteresira. Iz parka uglavnom idemo bez suza. Jednom se desilo, ali zato što sam je samo utrpala u kolica...a ne ide to tako moram je namamiti hranom ili nekom pričom što ćemo sve raditi kad dođemo doma. Muž je nedavno počeo vikati na nju što me jako iznenadilo jer je do sada bio puno popustljiviji od mene (od kad radim je promjenio ploču) i što je najgore na njega reagira (plačem) a ja probala viknut (bacila mi je mobitel na pod ) a ona mi se smije. Za sada me uglavnom sluša i jako reagira na moj izraz face i po tome zna da li odobravam ono što radi. Čak sam joj dopustila da dirne peć i sad je izbjegava u velikom luku. Mene više brine što me počela tući (šamarati i grebsti) ako nešto nije po njenom, ali to bude kad je pospana. Ne znam di je to naučila??? I tek nakon petog puta što joj kažem da kako je nije sram mamu tuči i da se mamu ne tuče nego grli, i tek onda me zagrli i kao da se zasrami. To mi je jednom i vani napravila, totalno me iznenadila. Nadam se da je neka prolazna faza?
Odgovori s citatom