Pokazuje rezultate 1 do 50 od 321

Tema: Pocela sam vikati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma znaš kako Beti, naravno da joj nije pri ruci ni mobitel ni sirup ali to je često sekunda nepažnje, ostavim u trku mobitel na stolu, inače je na vrhu vitrine, i evo je.
    Ajde to su situacije gdje ne biraš al mi imamo takvih situacija milijon. Malo manje opasnih a opet me živciraju i sad mene grize, možda sam otišla predaleko, smijem li ja njoj oduzeti, izričito zabraniti, stati na put i ne dati nešto bez objašnjenja..svi ionako pričaju da to nije u redu i kad razmislim, ok, nije, moraš objasniti, ali ja se stvarno ne sjetim ničeg boljeg u mnogim takvim momentima.
    Eto večeras ljepimo neke papire i meni ljepilo u ruci, gospodična pomaže..kad smo gotove, ona zgrabi meni ljepilo i ne da..ja već vidim da će ga biti po cijeloj kući i kažem nešto razumno, ona odjuri s ljepilom u sobu, na kraju svih razumnih izjava, morala sam joj uzeti ljepilo iz ruku i onda šiz. Ja sam bedasta za početak jer sam išla ljepiti s dvogodišnjakinjom, al dobro. Al kad već jesam, nisam našla nikakvu pametnu zamjenu za ljepilo koje sam joj oduzela, nisam joj niš drugo ponudila.

I tako..

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Eto večeras ljepimo neke papire i meni ljepilo u ruci, gospodična pomaže..kad smo gotove, ona zgrabi meni ljepilo i ne da..ja već vidim da će ga biti po cijeloj kući i kažem nešto razumno, ona odjuri s ljepilom u sobu, na kraju svih razumnih izjava, morala sam joj uzeti ljepilo iz ruku i onda šiz. Ja sam bedasta za početak jer sam išla ljepiti s dvogodišnjakinjom, al dobro. Al kad već jesam, nisam našla nikakvu pametnu zamjenu za ljepilo koje sam joj oduzela, nisam joj niš drugo ponudila.

I tako..
    Pogrešna ti je taktika .
    Treba je pozvati do sebe, ponuditi joj da sama namaže lepkom nešto "važno", pa kad dođe i namaže lepkom taj "bitni" papir, oteti lepak iz ruke dok je još blizu tebe. Tako je ne vijaš po kući .
    Malo se šalim, ali stvarno mislim da se ne može apsolutno sve rešiti pregovaranjem niti je uvek potrebno. Naročito sa dvogodišnjakom. Ako je nešto zabranjeno, zabranjeno je i gotovo.
    Posljednje uređivanje od pulinka : 21.01.2017. at 16:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •