Ma znaš kako Beti, naravno da joj nije pri ruci ni mobitel ni sirup ali to je često sekunda nepažnje, ostavim u trku mobitel na stolu, inače je na vrhu vitrine, i evo je.
Ajde to su situacije gdje ne biraš al mi imamo takvih situacija milijon. Malo manje opasnih a opet me živciraju i sad mene grize, možda sam otišla predaleko, smijem li ja njoj oduzeti, izričito zabraniti, stati na put i ne dati nešto bez objašnjenja..svi ionako pričaju da to nije u redu i kad razmislim, ok, nije, moraš objasniti, ali ja se stvarno ne sjetim ničeg boljeg u mnogim takvim momentima.
Eto večeras ljepimo neke papire i meni ljepilo u ruci, gospodična pomaže..kad smo gotove, ona zgrabi meni ljepilo i ne da..ja već vidim da će ga biti po cijeloj kući i kažem nešto razumno, ona odjuri s ljepilom u sobu, na kraju svih razumnih izjava, morala sam joj uzeti ljepilo iz ruku i onda šiz. Ja sam bedasta za početak jer sam išla ljepiti s dvogodišnjakinjom, al dobro. Al kad već jesam, nisam našla nikakvu pametnu zamjenu za ljepilo koje sam joj oduzela, nisam joj niš drugo ponudila.

I tako..