Pokazuje rezultate 1 do 50 od 321

Tema: Pocela sam vikati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Uzmi Budizam za majke.

Baš me neki dan frendica pitala koji bi joj ja savjet dala kad postane majka - rekla sam joj - moraš prvenstveno od*ebati očekivanja okoline. Pod tim mislim na sve - knjige,predavanja,društvo,mame,tate,stričeve,sus jede,muža,svoju prošlost...sve...i samo polako, dan po dan.

I onda mi je ona rekla da nikad nisam bila sretnije "dijete" nego sad ( a zna me cijeli život ).

Tako stvaraš odnos s malenom kakav TI želiš imati s njom. Njegovati to odraslo dijete u sebi,pa to je fenomenalno i to možeš samo kad imaš svoje dijete.

Dvogodišnja djeca su mala čudovišta.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    Uzmi Budizam za majke.

Baš me neki dan frendica pitala koji bi joj ja savjet dala kad postane majka - rekla sam joj - moraš prvenstveno od*ebati očekivanja okoline. Pod tim mislim na sve - knjige,predavanja,društvo,mame,tate,stričeve,sus jede,muža,svoju prošlost...sve...i samo polako, dan po dan.

I onda mi je ona rekla da nikad nisam bila sretnije "dijete" nego sad ( a zna me cijeli život ).

Tako stvaraš odnos s malenom kakav TI želiš imati s njom. Njegovati to odraslo dijete u sebi,pa to je fenomenalno i to možeš samo kad imaš svoje dijete.

Dvogodišnja djeca su mala čudovišta.
    Tvoj stav mi je uvijek nekako blizak..

Zapravo me očekivanja okoline ne muče, muče me vlastita, i od sebe očekujem previše, teško si opraštam. Zato i tražim neke pomoćne alate tipa knjige, iako mi je draže ovako popričati, teorija je jedno, život drugo. Znam mamu koja doslovno govori rečenice iz jedne knjige o odgoju...sva je u knjigama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •