-
Osoblje foruma
Ja bih doslovno bila na lijecenju da zivim po takvoj rutini; ne bih stigla ni probat, vec bih se prevrnula i odveli bi me cim bih vidjela takav raspored, a da se odnosi na mene.

Zivimo tako da ima stvari koje moramo (skola, posao, trening, sastanci, doktori...) i koji se dogadjaju u odredjeno vrijeme i nisu po nasem, vec po tudjem rasporedu. Na to stizemo. Nekad lako, nekad teze, ali to mi ide u plan i program zivota i to ne samo s djecom. Ako je bilo sto od ovoga stalno i dugotrajno, uhodamo se nakon nekoliko puta i postane lakse.
Ostalo se dogadja kako nam odgovara, odnosno najvise kako odgovara meni, s obzirom da ja kuham, spremam, vozim... Puno bitnije od rigidnog rasporeda je to da djeca cuju sto kazem i sto mislim (sto nekad funkcionira, a nekad ne... hebi ga, ljudi smo). Naravno da me smiju pitati za kupanje u bilo koje doba dana, ali isto tako je na meni da kazem moze, ili ne moze. Ali i ocekujem da mi malo dijete nakon 3 minute kupanja kaze da nece vise. Pa to mi moze reci i u "organizirano" vrijeme.
Sto radite s kupaonom, da ju treba pospremati nakon kupanja?!
Posljednje uređivanje od Kaae : 16.01.2021. at 19:23
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma