Pokazuje rezultate 1 do 50 od 321

Tema: Pocela sam vikati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da, svjesna sam potpuno da ne radi namjerno u inat i da mu je to fino jer je kao druga koža, i ja sam bila takva ko dijete, imala sam majicu od koje se nisam voljela odvajati, no međutim ne može na 15°C ići s rukavicama jedini valjda u čitavoj Hrvatskoj ko neki čudak i neću posustati, svake g u ovo vrijeme ista priča i isto natezanje.

Ruke odmah opere, a rukavice negdje zabaci da samo on zna pa se ne sjetim oprati, i to svaki put.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 31.01.2025. at 15:55

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    no međutim ne može na 15°C ići s rukavicama jedini valjda u čitavoj Hrvatskoj ko neki čudak
    Zašto ne bi mogao a i ne bi bio baš takav čudak.

Ali sad ozbiljno - to stvarno nije razlog za sukob, ne troši energiju na to. Uostalom, nije više malo dijete da zbog bedaste fiks-ideje vičeš na njega.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Još bolje, super neka bude kod tate , babe, strine i nek tamo nosi i skijaško odijelo . Djeca su manipulatori i sišu krv i živce koliko im dopustiš .

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Da, svjesna sam potpuno da ne radi namjerno u inat i da mu je to fino jer je kao druga koža, i ja sam bila takva ko dijete, imala sam majicu od koje se nisam voljela odvajati, no međutim ne može na 15°C ići s rukavicama jedini valjda u čitavoj Hrvatskoj ko neki čudak i neću posustati, svake g u ovo vrijeme ista priča i isto natezanje.

Ruke odmah opere, a rukavice negdje zabaci da samo on zna pa se ne sjetim oprati, i to svaki put.
    ja bih mu rekla da može nositi rukavice, ali se one moraju redovito prati. hoćeš-nećeš
    ne bih ništa majmunirala s pranjem po noći, kupovanjem zamjenskih (ako ih već nema), za po kući, za po van
    nije dijete od 3 godine pa da moraš smišljati trikove, jer ne razumije ...

kaos i dernjava ako nije po njegovom ... eh, proći će

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •