A snahe kakve ja želim su:
u ljubavi s dotičnim sinom
vrijedne, ono da se ne boje rada
nekukave, nežugave, vedre
i naravno da ne žele živjet u zajedničkom domaćinstvu
i ne znam kako vi, ali ja obožavam gledati one treš emisije gdje dođu kod takvih prljavaca pa sve urede i onda na kraju budu oni prizori before and after. to mi stvori takav osjećaj ugode na kraju priče kao da se radi o meni samoj.nakon takvih emisija obično dobijem poriv za čišćenjem samo što u zadnje vrijeme slabo to prikazuju. :/ jedino mi bude žao ako na kraju bude update pa napišu da su vlasnici tih stambenih prostora kasnije nastavili sa starim običajima što bi značilo da je ponovno sve šporko.
ali da se vratimo na djecu... ja i dalje smatram da je mali broj onih koji će napraviti nešto bez pilanja, moljakanja, prijetnji. i onda se svede na to da je lakše nešto napraviti sam nego utrošiti tu silnu energiju u sve to. da mislim da je bolje ići linijom manjeg otpora, ne mislim. da smatram da bi trebali imati više obaveza u kući, smatram. ali kad u datoj situaciji ona ili on ponovno zakukaju kako ne stignu, ne mogu, kako će to napraviti kasnije i sve što uz to ide jednostavno mi se u većini slučajeva ne da više raspravljati o tome. ponavljam, lakše mi je bilo dok su bili manji. tad su palile i zabrane nečeg pa i ucjene koji puta. sad ne pomaže ništa. napravit će isključivo kad je njih to volja, a meni se u 90 % slučajeva ne da čekati da ta volja proradii na kraju popustim i pospremim. jedino više njenu sobu ne diram, samo zatvorim vrata kao što sam rekla.