Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Dijete koje ne prestaje histerično plakati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uf, znaju oni urlati i sa više od pet godina. Pa i u dva u noći. Toliko bez razloga, mami i tati bez razloga, da ne znaš što učiniti, nego se posvadati medusobno . Vjerojatno od umora, od prevelikih doživljaja tokom dana, od svakojakih dojmova što ih primaju te male glavice.
    Naravno da je zlostavljanje mogućnost, ali i najnezlostavljanije dijete zna urlati i više od pola sata. Toliko da ti dode da si cupas kosu i bacis deralo. I to su čari roditeljstva.
    Srećom, pa naucis što je svakom pojedinom djetetu okidač za urlanje i uspijes, u dobrom broju slučajeva, to spriječiti. Ali ne uvijek. Vidjet ćeš. Roditeljstvo donosi ono što ni sanjala nisi znaš kad se kaže: moje dijete nikad neće...ja nikad neću prema djetetu tako...obično se nijedno nikad ne ostvari...

A što se tog djeteta koje urla tiče, poprati urlanje, bit ćeš mirnija ako saznas tko je to i da odnos roditelja i djeteta izgleda normalno.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 11.07.2015. at 09:28

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si nedavno rodila , zar ne?
    ako je tako cini se da te malo peru hormoni.
    Da, zato sam i sama prvo pomislila na hormone, dok mi nije došao dečko i opisao.
    Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A što se tog djeteta koje urla tiče, poprati urlanje, bit ćeš mirnija ako saznas tko je to i da odnos roditelja i djeteta izgleda normalno.
    Pokušat ću još uloviti susjedu koja zna skoro svakoga tko šeće djecu u kvartu pa nju pitati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •