Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Dijete koje ne prestaje histerično plakati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Mene cudi da mi nitko nije poslao CZSS na vrata kad je A. bio mali. Pokusaji tjesenja i umirivanja su samo pogorsavali urlikanje i histeriju. Cula ga je cijela nasa i susjedna zgrada. Mogli smo ga samo izdaleka imati na oku da se ne ozlijedi i cekati da se "ispuse", sto je uglavnom trajalo 30-45 minuta. S curom nismo imali takvih ekscesa, ona je sasvim drukcijeg temperamenta.

Jao, moj je strasano cendrav, ima ispade vristanja. Jucer je urlao vise od pola sata jer je zelio da mu rodjendan dodje prije, a ne za 4 mj. Svi pokusaji objasnjavanja, ignoriranja ili tjesenja su samo izazivali jos vecu histeriju. Jednostavno uvijek nadje razlog za urlanje. Danas je konobarica prvo stavila kolac seki- scena od 15 min histerije. Ja se isto pitam sta ljudi misle o nama, sad po ljeti su prozori otvoreni, a iz naseg stana urlanje barem 3x dnevno.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se isto pitam sta ljudi misle o nama, sad po ljeti su prozori otvoreni, a iz naseg stana urlanje barem 3x dnevno.
    Mi smo čuli što naši misle o nama.
    L. je imao fazu vrištanja od 4 do 6 ujutro, na ljeto kad je imao 6 mjeseci. Negdje treći dan, čuli smo što susjedi misle. Pa smo ubuduće, prije nego bi krenili tještiti njega, zatvarali prozore. Srećom, nije trajalo dugo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •