Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: kada iz kosare u sportski dio

Datum pristupanja
    May 2014

Početno kada iz kosare u sportski dio

kao sto samo ime teme govori, zanima me vase misljenje kada prebaciti dijete s sportski dio..moja beba ima 5 mj. imamo graco kolica koja nemaju skroz lezeci polozaj nego je najnizi polozaj dosta podignut pa me zanima jel ok da vec sada premjestim bebu jer beba jos ne sjedi.. hvala

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zar ti petomjesečna beba hoće mirno ležati u košari dok se setate? Moje iskustvo nije takvo. Slobodno stavi dijete u sportski dio, neka gleda uokolo. I sigurnije je vezano remenima u kolicima. To je velika beba, može se okrenuti, košara je za one malecke.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja imam isto 5 mj bebača, dosta je velik, 8.5kg ali ga još uvijek vozim u košari. Sad sam pripremila sportski dio pa ću ga premjestiti ali ne žurim

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam s 5 mj. ali u 0-ti pozaj u sportskom.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

pa miruje jer ima svoje igracke a i izlazim vani kad mu je vrijeme za spavanje pa ga voznja malo uspava i bude mi dobar. sportski dio mi ima prevelik nagib i bojim se da mu je rano.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rano je.
    Klizit će i visit na stranu, a to nije ni dobro, ni zdravo, a ni udobno.
    Moja je ležala do 9 mj jer joj je tako odgovaralo pa prema tome treba se prilagodit djetetu.
    Mada, s pet mjeseci djetetova leđa sigurno nisu spremna za sjedenje ni polusjedenje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kiri koji graco imaš?

u moj graco su djeca bila od rođenja, to je bila kombinacija bez ičega samo kolica, s položajima

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

graco evo 3u1. i taj najnizi nagib mi se cini jako nezgodan za bebu

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

vidila sam da ljudi voze as na kolicima..do sada mi je to bilo grozno ali sada se cak mislim za tu opciju..jel to prevelik nagib za 5.5mj bebu recimo 2-3 sata?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislis jaje?
    Ako mislis na jaje to nije preporucljivo. Bar su nama tako rekli. As je samo za prijevoz u autu.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja baš ovo ljeto muku mučim sa tim kolicima. Mali će za koji dan 6 mj,velika je beba i nismo nosili košaru na more. Već je negodovao,a i skoro mu je premala. No sportski dio na mojim kolicima ( abc condor4s) je tako čudan,onako cijelo sjedalo se miče unatrag tako da je kao u as, noge su slvrčene,nemože se uspružiti.Pa su mi poslali od doma i kišobran kolica ( peg perego pliko mini) jer ona kad se skroz spuste puno lijepše leži,ko na ravnom sam sa blagim nagibom. Neznam što sam htjela reći baš ali eto dijelim tvoje muke. I mene su namučile!

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

S prvim sam jaje drzala u autu. Ako bi zaspao u jajetu, ja bih ga vadila i naravno probudila, jer eto ne smije biti u tome predugo. Napatili se oboje.

Sad s drugim, ako zaspi u jajetu, ja lijepo jaje na kolica i idem gdje vec trebam. Nije mi ni na kraj pameti buditi ga i premjestati. On naspavan i sretan. Ja isto. I tako od prvog dana.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

beba mi se ne buni uopce u kosari iako se vec okrece i knap nam je. ali sportski dio ima sa strane tkaninu kad je u najnizem polozaju tako da beba nista ne vidi okolo+vezana je. ma ja cu nju vozit u kosari dok ne pocne sjedit bez obzira na 100000 komentara dnevno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •