-
kada iz kosare u sportski dio
kao sto samo ime teme govori, zanima me vase misljenje kada prebaciti dijete s sportski dio..moja beba ima 5 mj. imamo graco kolica koja nemaju skroz lezeci polozaj nego je najnizi polozaj dosta podignut pa me zanima jel ok da vec sada premjestim bebu jer beba jos ne sjedi.. hvala
-
Zar ti petomjesečna beba hoće mirno ležati u košari dok se setate? Moje iskustvo nije takvo.
Slobodno stavi dijete u sportski dio, neka gleda uokolo. I sigurnije je vezano remenima u kolicima. To je velika beba, može se okrenuti, košara je za one malecke.
-
ja imam isto 5 mj bebača, dosta je velik, 8.5kg ali ga još uvijek vozim u košari. Sad sam pripremila sportski dio pa ću ga premjestiti ali ne žurim
-
Ja sam s 5 mj. ali u 0-ti pozaj u sportskom.
-
pa miruje jer ima svoje igracke a i izlazim vani kad mu je vrijeme za spavanje pa ga voznja malo uspava i bude mi dobar. sportski dio mi ima prevelik nagib i bojim se da mu je rano.
-
Rano je.
Klizit će i visit na stranu, a to nije ni dobro, ni zdravo, a ni udobno.
Moja je ležala do 9 mj jer joj je tako odgovaralo pa prema tome treba se prilagodit djetetu.
Mada, s pet mjeseci djetetova leđa sigurno nisu spremna za sjedenje ni polusjedenje.
-
kiri koji graco imaš?
u moj graco su djeca bila od rođenja, to je bila kombinacija bez ičega samo kolica, s položajima
-
graco evo 3u1. i taj najnizi nagib mi se cini jako nezgodan za bebu
-
vidila sam da ljudi voze as na kolicima..do sada mi je to bilo grozno ali sada se cak mislim za tu opciju..jel to prevelik nagib za 5.5mj bebu recimo 2-3 sata?
-
Mislis jaje?
Ako mislis na jaje to nije preporucljivo. Bar su nama tako rekli. As je samo za prijevoz u autu.
-
ja baš ovo ljeto muku mučim sa tim kolicima. Mali će za koji dan 6 mj,velika je beba i nismo nosili košaru na more. Već je negodovao,a i skoro mu je premala. No sportski dio na mojim kolicima ( abc condor4s) je tako čudan,onako cijelo sjedalo se miče unatrag tako da je kao u as, noge su slvrčene,nemože se uspružiti.Pa su mi poslali od doma i kišobran kolica ( peg perego pliko mini) jer ona kad se skroz spuste puno lijepše leži,ko na ravnom sam sa blagim nagibom. Neznam što sam htjela reći baš ali eto dijelim tvoje muke. I mene su namučile!
-
S prvim sam jaje drzala u autu. Ako bi zaspao u jajetu, ja bih ga vadila i naravno probudila, jer eto ne smije biti u tome predugo. Napatili se oboje.
Sad s drugim, ako zaspi u jajetu, ja lijepo jaje na kolica i idem gdje vec trebam. Nije mi ni na kraj pameti buditi ga i premjestati. On naspavan i sretan. Ja isto. I tako od prvog dana.
-
beba mi se ne buni uopce u kosari iako se vec okrece i knap nam je. ali sportski dio ima sa strane tkaninu kad je u najnizem polozaju tako da beba nista ne vidi okolo+vezana je. ma ja cu nju vozit u kosari dok ne pocne sjedit bez obzira na 100000 komentara dnevno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma