Pokazuje rezultate 1 do 50 od 115

Tema: obiteljsko nasilje - bez izlaza! jesmo li podbacili kao zajednica, društvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne zakljucujem nista iz pisma, nego iz cina.. Ne razumijem potrebu da je se shvati, po cemu je ona drugacija od drugih ubojica nad kojima se zgrazamo? Ovaj cin ne mogu ni ne zelim shvatiti. Pa koliko se zena vratilo sa djecom doma, ili otislo u sigurne kuce, to su heroji. Ovo je cisti kukavicki cin, linija manjeg otpora... Ako je to sve stvarno trpila, zao mi je sto nije skupila hrabrosti i odvela njihove zivote u pravom smjeru..
    Zena je bila bolesna. Psihicki. O uzrocima sad mozemo samo raspravljati, ali to nista ne mijenja. Njoj je trebala drugacija vrsta pomoci dok je bila ziva. Mentalno zdrav covjek nasao bi drugi izlaz.

Eh, steta...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Zena je bila bolesna. Psihicki. O uzrocima sad mozemo samo raspravljati, ali to nista ne mijenja. Njoj je trebala drugacija vrsta pomoci dok je bila ziva. Mentalno zdrav covjek nasao bi drugi izlaz.
    potpuno se slažem
    oduzeti život vlastitom djetetu na takav užasan način može samo psihički bolesna osoba

Margot avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    potpuno se slažem
    oduzeti život vlastitom djetetu na takav užasan način može samo psihički bolesna osoba
    Neukusno mi je komentiranje nekih javnih osoba o okolnostima i razlozima ovakvog groznog čina, pa i dušebrižničko relativiziranje "ah, možda je bila vjernica", pa je sinu namijenila sudbinu "anđela".

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Neukusno mi je komentiranje nekih javnih osoba o okolnostima i razlozima ovakvog groznog čina, pa i dušebrižničko relativiziranje "ah, možda je bila vjernica", pa je sinu namijenila sudbinu "anđela".
    Ja bih baš po ovome zaključila da definitivno nije bila vjernica, jer ne znam koji normalan vjernik vjeruje da ljudi ili djeca kad umru postaju anđeli. Koliko mi je poznato toga nema u nijednoj religiji.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Eh, steta...
    Da, i meni se čini da je tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •