Pokazuje rezultate 1 do 50 od 115

Tema: obiteljsko nasilje - bez izlaza! jesmo li podbacili kao zajednica, društvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja vjerujem da je svaki ubojica psihicki bolestan, jer normalan, zdrav covjek to nece uraditi..Ali i dalje nije opravdanje. Ne znam jel grijesim ili ne, al draze mi je tako razmisljati...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vjerujem da je svaki ubojica psihicki bolestan, jer normalan, zdrav covjek to nece uraditi..Ali i dalje nije opravdanje. Ne znam jel grijesim ili ne, al draze mi je tako razmisljati...
    Ja sam sigurna da mentalno zdrav covjek uopce ne moze shvatiti razloge i porive takvih osoba, pa prema tome - nema smisla razmisljati o tome. Njihovi mozgovi rade drugacije. Ili ne rade. Ne znam. Iz svojih cipela mi to ne mozemo pojmiti.

magistra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Da malo spustim ljestvicu, nezaobilazna tema razgovora nas žena "na kavi" zna biti kakvi su nam muževi. I ja uvijek za svog kažem da ga je tako njegova mama naučila a ja ga preuzela prekasno da bi se mijenjao. (Možda ni ja nisam u pravu sa svojim stavovima / kako bi nešto trebalo biti, evanđelje po magistri). No, uvijek kažem svojim prijateljicama -Cure pazite, i mi imamo mušku djecu i za 20-ak godina će neka žena nama skidati svece da kako smo ga to odgojile -. I onda mi kaže jedna kolegica, ma ja odgajam ali onda dođe djed (njen tata, ne njegov) pa kaže malom - nemoj to, nije to muški posao (tipično). pa poštar, pa stric, pa vrag/bog... I veli ona, onda mali više neće slušati.
    ????

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    je onaj s predoumišljajem,dakle onaj koji planira i priprema, ali zato i postoji razlika od nehaja i samoobrane
    jer privremeno psihičko neuračunljivo stanje nije isto što i psihička bolest

bila je neka tema gdje se spominjao gen za ubojstvo,navodno po nekim istraživanjima postoji i genetska predispozicija...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 14.07.2015. at 12:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •