Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
U mom susjedstvu ima obitelj koja ima problema sa nasiljem. Ja nisam nikada to kod njih čula niti doživjela, ali prvi susjedi su svjedoci. Dolazila je i policija, isti ti susjedi su i zaprijetili mužu da će ga oni riješiti dirne li još jednom ženu.

Koliko znam, od tada nije bilo problema. Sa njima nisam bliska da bih pitala ženu je li to istina i kako joj mogu pomoći.. Osobno, kada bih bila svjedokom, bez ustručavanja bih nazvala policiju i sklonila bih nju kod sebe. Isto tako i sa bilo kojom ženom/djetetom kojemu je potrebna pomoć.
Večeras sam zvala policiju i u šoku sam, ne znam što da radim pa se sjetih ove teme. Dakle, probudila me dernjava, žensko vrištanje i dječji plač i dozivanje mame. U četiri ujutro.

Prvo sam se uvjerila iz čijeg stana to zaista dopire, da ne bi bilo kao u onoj temi o djeci koja plaču i onda sam zvala. Tresla sam se kao prut od straha.

Najgore mi je što je sve utihnulo dok su policajci došli, nemam pojma jesu li išta uspjeli doznati. Drugo mi je najgore što sam prijavljujući izlaprdala tko sam, a malo smo mjesto. Strah i šok čine svoje.

I sada sjedim i ne mogu više spavati i pitam se što će biti sutra...