Maleni ima 19 mj i jako se voli kupat u moru , lani smo koristili onaj žuti kolut i bio nam je super Al ove godine Je naravno mali ,Pa ne znam jel ima takav kolut za veće bebe da se sjedi?
Maleni ima 19 mj i jako se voli kupat u moru , lani smo koristili onaj žuti kolut i bio nam je super Al ove godine Je naravno mali ,Pa ne znam jel ima takav kolut za veće bebe da se sjedi?
Ima. Crveni je za 6-18 kg. 149,99 u dm-u
a narančasti od 15-30 kg![]()
Last edited by Beti3; 11.07.2015 at 15:30.
Ovo o cemu Beti govori je Fredov kolut i ima ga u tri velicine.
Ali u njemu dijete ne sjedi vec je u polozaju za prsno plivanje.
Krivo sam se izrazila ne mora sjedit nego da je sigurno oni obični su mi nesigurni, a on neće da ga se drži sad mu stavim rukavice i buni se jer ga pridržavamo. Ne znam za ovaj frodov čini mi se ok Al je skup , još ne bude htio u njega. ...
Uf, meni je se ovaj Frodov činio izvrstan lani, ali ove godine mi se dječak par puta u njemu prevrnuo na leđa i završio pod vodomCrveni je (dečko ima 13 kg), dobro napuhan i postavljen... uglavnom, više ga ne puštam iz ruke dok pliva u njemu.
što nisu bolje narukvice? moji su te dobi plivali samo u njima. kolut je sin imao samo prvo ljeto kad je bio mlađi od godiinu dana. već iduće je imao narukvice koje su mi se činile sigurnije.
a možda crvić, on se može omotati oko deteta?
i moji u toj dobi su bi u narukvicama
Na narukvicama sam vidjela da piše da se koriste tek za djecu od 18 kg pa nadalje :/
ma ja sam viđala i za manju djecu. npr http://www.decathlon.hr/narancaste-n...d_8150035.html
a čuj, uz tako malo dijete moraš biti ma što god mu staviš. to već znaš i sama
jedino ako je dijete savladalo ovu tehniku kojoj se ja ne mogu načuditi možeš biti u miru, a baš sam opet danas naletila na ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=5PZoPO6z4ww
Opusten je skroz bas uživa u moru lupa nogicama , Al ja ga isto držim za ruku ma koliko se bunio, napio se dva puta Al to njemu ništa ne smeta!![]()
moj ima 19 mjeseci i kombiniramo fredov kolut i narukvice...
s fredovim kolutom mi se niti jedan nije nikad uspio prevrnuti :/ iako je sve moguće...
a narukvice imam neke od 15-18kg ali sam mu svejedno stavila... ništa se posebno nije dogodilo... moraš stajat pored njih što god da im staviš...
al ih ne moraš držat dok plutaju![]()
a za bebu koja jos ne sjedi jel se preporuca kolut? i koji je najbolji? ....za cca 5 mj?
fredov kolut je od 6-18kg (crveni)
i ne sjedi u njemu nego leži potrbuške
Imam ja fredov kolut crveni viška. Dva put napuhan, mom se nije dopao. Prodam za 80 kn.
di to ima za kupit?
Nama se fredov kolut za bebe nije svidio kada je imao 10-11 mj. Tada je najvise volio da ga drzim na rukama i tako smo se kupali ili se je brckao u svome malom bazencicu. Prosle godine, znaci s nepune dvije godine, i ove godine, s nepune tri godine, se kupa s rukavicama. U pocetku se znao malo "prevrnuti", ali kroz 2-3 dana je vec sve savladao i uspio se kretati u smjeru koji zeli.
Obicni kolutovi su mi bezveze. To mozda za vecu djecu da gustaju u njima.
može tiskom? ili zapravo više bi mi odgovaralo pouzecem
Last edited by Ninunanu; 13.07.2015 at 12:17.
joj što volim ovaj forum, nisam imala pojma da to postoji, a baš nam tako nešto treba za klinku
imam i ja fredov kolut, ako nekom treba. nama se pokazao izvrsnim, od 6 mjeseci je bila atrakcija na plaži kako je "plivala". koristili smo ga tri ljeta, sve do ove godine, dakle, sa 6 mj, god i pol i dvije i pol. nama se nikad nije prevrnula u moru, ali je u bazenu, prošle godine, jer je bilo plitko pa se nogama odgurnula na leđa.