Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: sudoperi - ugradnja

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno sudoperi - ugradnja

trebam vasa iskustva s podpultnom ili poravnatom ugradnjom inox sudopera.
    anyone?
    koje su prednosti?
    opcenito o sudoperima mozete pisati, zanimaju me iskustva, ako vam je nesto nepratkicno i lose zapelo za oko ili ako imate nesto za pohvaliti.
    svaki savjet dobrodosao

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo prije točno 2 godine obnovili kuhinju i imam sudoper Blanco (silgranit), ugradbeni. Nikad bolji sudoper nisam mogla ni zamisliti. Savršen je.

Ovdje imaš detalje ugradnje: https://www.sudoper.hr/blanco-sudope...-sudoperi.aspx - naš je ugrađen na način kako je na lijevoj sličici.

Za druge varijante nemam iskustva. Ovaj - mislim da se samo ispili rupa u radnoj plohi i ubaci s sudoper, ali nisam bila prisutna kad su ga stavljali, pa ne znam.

Ovakav sličan je naš: https://www.sudoper.hr/sudoper-blanc...-bez-dalj.aspx

Nikad više ne bih uzela inox, bar ne u kvaliteti kakvu sam prije imala. Ovo je zakon - nikakve kapljice se ne vide. Jedina mana (ali nije to samo kod ovoga) je cjedilo/sito na izvodu - treba ga redovito čistiti jer ima utore u koje se zavlači prljavština. Kad se sjetim, ubacim ga u suđericu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Meni je pak nekoliko ljudi reklo da su strasno nezadovoljni tim granitnim sudoperima, pa smo se mi ipak odlucili za inox, ali kvalitetnije od onog sto se inoxom smatra.
    Tipa ovaj
    http://www.sudoper.hr/sudoper-blanco...u-sa-dalj.aspx

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nemam iskustvo sa "ugradbenim" sudoperima ali moram istaknuti koliko je divno i prakticno imati velik sudoper, naravno, kad za to imas uvjeta.
    Imam vec 9 godina star Blanco unutarnjih mjera 53x48 cm i mrak je.
    Trebam li sto vise reci osim da u njemu mogu oprati old school dasku za mijesenje i ogroman lonac za ajvar!?

Mene bi bilo strah kupiti granitni jer ja u tom svom pranju vecih stvari i bubnem i okrenem i inox samo dobije koju crticu vise. Za granit nisam sigurna kako bi reagirao.

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Mi imamo corian radnu povrsinu u kojoj je izliven i dvostruki sudoper. Toje prestrasno za cistiti, ukoliko se odlucite za bijeu boju kao mi.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je pak nekoliko ljudi reklo da su strasno nezadovoljni tim granitnim sudoperima, pa smo se mi ipak odlucili za inox, ali kvalitetnije od onog sto se inoxom smatra.
    Tipa ovaj
    http://www.sudoper.hr/sudoper-blanco...u-sa-dalj.aspx
    Mi smo nedavno promijenili sve u kuhinji, ama bas sve - osim starog inox sudopera. Slican je ovom, samo okrugli. Imamo jako, jako puno kamenca i da imam bilo sto drugo mislim da bi izludila ciscenjem - ovako samo uzmem onu celicnu mrezicu i postruzem njom kamenac, prebrisem truleksicom i sjaji u doslovce 15 sec. Ok, ja sam netko koga par sasusenih kapljica vode u sudoperu ne tangira ni najmanje da bi to isla glancati nakon svakog pranja, kuca mi nije izlozbeni salon.

Sto se tice onih koji se ugradjuju ispod radne ploce, ne u razini - nemam iskustva, iskreno nije mi se svidjelo a nisam dalje istrazivala, ne znam kako se onda odrzava onaj rub ploce i kako dugo drzi.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kad smo kupili stan, zenska nam je ostavila svoju staru kuhinju sa silgranitnim sudoperom. Ne znam koliko dugo ga je imala, ali to je bilo nesto pregrozno kako je izgledao. Na dijelovima gdje se zadrzavala hrana i voda je promijenio boju iz sive u zutu, na dijelovima bio zelen.
    Sve smo izbacili i stavili svostruki inox. Meni je sto puta prakticniji dvostruki sudoper od jednog + cjedilo.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi smo na kraju odlucili staviti 2 ikeina sudopera sirine 50cm. Malo megalomanski

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •