Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Chicco Key 1

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Chicco Key 1

...ovako..danas smo cijeli dan lunjali po Rijeci i pokusavali u moru autosjedalica odabrati onu pravu.Ali nismo uspijeli.Imamo isofix u autu pa smo htjeli i takvu sjedalicu.Ustanovili smo da Chicco uopca nema isofix :? -e zapela nam je za oko Chicco Key 1,pa iako nema isofix zanimalo bi nas-kakva su vasa iskustva s ovakvomautosjedalicom???
    I-molim preporuke gdje bi mogli u okolici Rijeke jos pogledat autosjedalice?-kakvo je stanje u veleprodaji Chicca u Viškovu(Lužine)?,kakav im je izbor i jesu li sta jeftiniji jer su veleprodaja..
    Hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Turbo limač,beba centar na tržnici

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi imamo Chicco Key 1, kupljenu nedavno i pravilno postavljenu na Rodinoj zadnjoj provjeri! Iskreno, povela sam se za za estetikom jer su mi tkanine na Roemerovim sjedalicama grozne. Ali mislim i da Key 1 ima odlične ocjene za zaštitu u slučaju bočnog udara - neka me Rodine savjetnice isprave ako griješim. Bilo kako bilo, za sada nam je sjedalica odlična, Katja u njoj sjedi kao u cockpitu i uživa u vožnji. A nadam se da nećemo ni doći u priliku istraživati kakve su osobine sjedalica u slučaju sudara...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

...gdje je Beba centar,točno?( kod gornje ili donje trznice?)I -moze malo poblize gdje?..a gdje je tgovina Mama i beba ?( cini mi se da se tako zove,znam da je u starom gradu al neznam tocno,jel blizu Narracamicea???)
    hvalaaa!!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Blizu Narracamicea je Beba.
    Beba centar na velikoj placi.Kada prođeš Transadriu pa lijevo veliki dućan.
    Mama i beba na cesti,poslije Gradske biblioteke pa još 50 m prema Žabici.Ne drže autosjedalice

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mislim da imaju i u tintiliniću kod kazališta.
    a na viškovu nisam bila,ali ako je veleprodaja onda možeš kupiti samo preko firme.

gdje je to na viškovu? ja sam na viškovu ,a pojma nemam :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •