-
Chicco Key 1
...ovako..danas smo cijeli dan lunjali po Rijeci i pokusavali u moru autosjedalica odabrati onu pravu.Ali nismo uspijeli.Imamo isofix u autu pa smo htjeli i takvu sjedalicu.Ustanovili smo da Chicco uopca nema isofix :? -e zapela nam je za oko Chicco Key 1,pa iako nema isofix zanimalo bi nas-kakva su vasa iskustva s ovakvomautosjedalicom???
I-molim preporuke gdje bi mogli u okolici Rijeke jos pogledat autosjedalice?-kakvo je stanje u veleprodaji Chicca u Viškovu(Lužine)?,kakav im je izbor i jesu li sta jeftiniji jer su veleprodaja..
Hvala!
-
Turbo limač,beba centar na tržnici
-
Mi imamo Chicco Key 1, kupljenu nedavno i pravilno postavljenu na Rodinoj zadnjoj provjeri! Iskreno, povela sam se za za estetikom jer su mi tkanine na Roemerovim sjedalicama grozne. Ali mislim i da Key 1 ima odlične ocjene za zaštitu u slučaju bočnog udara - neka me Rodine savjetnice isprave ako griješim. Bilo kako bilo, za sada nam je sjedalica odlična, Katja u njoj sjedi kao u cockpitu i uživa u vožnji. A nadam se da nećemo ni doći u priliku istraživati kakve su osobine sjedalica u slučaju sudara...
-
...gdje je Beba centar,točno?( kod gornje ili donje trznice?)I -moze malo poblize gdje?..a gdje je tgovina Mama i beba ?( cini mi se da se tako zove,znam da je u starom gradu al neznam tocno,jel blizu Narracamicea???)
hvalaaa!!!
-
Blizu Narracamicea je Beba.
Beba centar na velikoj placi.Kada prođeš Transadriu pa lijevo veliki dućan.
Mama i beba na cesti,poslije Gradske biblioteke pa još 50 m prema Žabici.Ne drže autosjedalice
-
mislim da imaju i u tintiliniću kod kazališta.
a na viškovu nisam bila,ali ako je veleprodaja onda možeš kupiti samo preko firme.
gdje je to na viškovu? ja sam na viškovu ,a pojma nemam :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma