Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: Postoperativni oporavak nakon operacije žuči

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da me zekate s mojim cardio treningom :D
    Čak se aktivirao po tom pitanju i dok su djeca bila tu, ja to pripisujem da sad živi mirnije, bez svakodnevnog stresa, pa mu se više da (na moje oduševljenje).Ubio bi me da zna šta sad tu pišem zato pssst...

Hvala cure na potpori, znači strpljenje i odmor, nadam se da tako i je.

Mene bi zanimalo jel netko isto tako osjećao tu težinu u želucu nakon 2 tjedna od operacije a netom poslije operacije ne.
    Utješite me.

Netom nakon operacije nije mogao osjećati nikakvu težinu u želucu kad nije ništa jeo - bio je na infuziji. Ne znam da li mu je jogurt na popisu dozvoljenih namirnica, ali mm-u i našem starijem sinu bi to loše sjelo, kao i drugi proizvodi od kravljeg mlijeka. Završili bi s grčevima i težinom u želucu, bez obzira na žuč.

Kad smo već kod toga, možda mu pomognu probiotici - štajaznam Bio kult ili Linex.

Na tv reklamiraju i onaj Espumisan (čini mi se da je slična djelatna tvar kao Sab Simplex kapi za djecu s grčevima).

Uostalom, nek pita svog liječnika obiteljske medicine + kad dođe vrijeme za kontrolu, nek pita i specijaliste što mu je činiti. Oni svakako znaju više.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.07.2015. at 11:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •